1. 1

  “Powned reaguurders afwijzend: “Europa kan mn ballen likken””

  Als variant op een Dolf Jansen-grap: Nou; dan zijn we snel klaar.

 2. 2

  Wanneer wordt Powned nou eens aangeklaagd voor haatzaaien? Bewijsvoering moet geen probleem zijn, maatschappelijke schade is reeds aangericht en helaas moeilijk terug te draaien.
  Een moslimomroep die op een dergelijke extreme, propagandistische en leugenachtige manier te keer zou gaan zou het geen twee maanden uitgehouden hebben.
  Uit het bestel zetten lijkt mij het minste.

 3. 3

  De EU disfunctioneert, en één van de redenen is dat nog steeds ieder landje er voor z’n eigen zit, zoals dat heet. Die europarlementariërs merken dat het eerst, worden gefrustreerd in hun supranationalistische wetgevende taak. Ik kan dit dus helemaal begrijpen, en ik steun het ook.

 4. 4

  Reacties Powned is een gevolg van het bon ton laten worden gedachtengoed van Wilders.

  Nu nog even een tijdje op de blaren zitten.

 5. 7

  Is Verhofstadt niet de fractieleider van de Liberalen (en dus ook de VVD, met oa. van Baalen) in het EP? Is van Baalen nu in conflict met zijn partij?

 6. 9

  @7 Ja en nee: net in ’t Veld op de radio (D’66, EP-partijgenoot van van Baalen): Conservatiever dan de VVD wordt het niet binnen de Liberalen-fractie. Maar goed: zij zegt dat natuurlijk ook niet helemaal onbevooroordeeld.

  @8 Ja. En anders: Divided we stand…

 7. 10

  Bedankt voor de link naar PowNed, Check die site niet zo vaak en reaguur daar veel te weinig ivt GS en mn hier, immers krijg weinig tegenspraak daar, dus weinig discussie. Echter die uitspraak van Sargetini GL had een weerwoord nodig.