Van Persie toch verkrachter?

Update van de geruchtmakende verkrachtingszaak rond voetballer Robin van Persie van Arsenal: uit politie-onderzoek zou volgens De Telegraaf blijken dat de aanvaller wel seks heeft gehad met Sandra K.

De voetballer blijft zelf ontkennen haar verkracht te hebben. Hij zit echter nog steeds vast (ondanks de bewering van zijn advocaat, de immer frisse heer Moszkowicz, dat hij snel vrij zou komen wegens gebrek aan bewijs) omdat er nog getuigen gehoord moeten worden EN omdat zijn eigen getuigenis op belangrijke punten verschilt van zijn twee vrienden met wie hij de bewuste avond doorbracht.

Saillaint detail is dat Van Persie getrouwd is. Zijn vrouw Bouchra gelooft ook dat hij onschuldig is aan verkrachting en blijft zogezegd “achter haar man staan”. Lekker is dat, je man zit in de cel voor verkrachting, blijkt dat ie in ieder geval buiten het potje heeft gepiest. En dan maar achter hem blijven staan…

(via)

 1. 1

  Bouchra is marrokaans, mocht hij schuldig zijn weet ik niet of de Sharia op hem toegepast wordt door de rest van haar familie.

  Maar ja, als zijn sperma in haar wordt aagetroffen heeft ie toch wel wat uit te leggen.

  Aan de andere kant is het natuurlijk erg makkelijk om als je “niet-gedwongen” seks had met een beroemd/rijk persoon, daar achteraf moord en brand over te gaan schreeuwen. De reputatie van de persoon is eraan, of hij het nu wel of niet gedaan heeft.

 2. 3

  eeyyzz het is gewoon verzonnen die Sandra Krijgsman eou gewoon aand8 nou hte i mooi gelukt voor haa nou kusiezzzzzzzzzzz mijn echte naam is lisa

 3. 4

  lisa mona? lisa wat dan! duuuh…..
  heb je wel genoten van die avond? of kwam je pas achter dat er sprake was van verkrachting?
  vrouwen soms….. aie wat heb ik weer gedaan :)

 4. 5

  Eey..

  Die krijgsman heeft het ook gewoon verzonnen.. Ze wou Robin gewoon in de gevangenis hebben.. Nu is Robin ook nog haar vrouw kwijt.. Dat is allemaal door haar..

  Groeten Marlique

 5. 8

  duh hij is vet een lekker ding man ben echt vet op hem maar je moet niet gelven wat ze zeggen man dat een of andere sandra is gewoon een hoer man echt dom man hij is vet knap maar ga weer geef meer reacties dan lees ik hem gauw

 6. 10

  Voor Pien:

  Wow, dat is nog eens een onduidelijk bericht zeg, vrij vertaald bedoel je geloof ik:

  ‘Hallo, ik ben er weer even. Ik wilde graag even vragen om, als je iets tegen me wilt zeggen, er dan even ‘voor Pien’ bij te zetten. Alsjeblieft.’

  Dat staat er toch ongeveer? Zou je dan voortaan ook Algemeen Beschaafd Nederlands (ABN) willen gebruiken? Dan begrijpen we je wat sneller in plaats van eerst het stukje te moeten vertalen uit SMS-taal. Mijn dank.