Vakantieverkeer komkommerpoll

Als waar Sargasso-lezer bent u deze zomervakantie uiteraard lekker goedkoop met het gezin in een camper door de Verenigde Staten gaan toeren. Duizend mijlen lang hard lachen om ‘die achterlijke cultuur’ en nagenietend van uw forse koopkracht dankzij de harde euro én de zwakke dollar. Wie regelmatig voor Amerika-basher wordt uitgemaakt dient zich er ook naar te gedragen niet waar? En dan toch wel weer op vakantie gaan in dat land: intern dualisme ook weer zo typisch Sargasso, smullen! Tot op het moment dat u dit in uw binnenspiegel ziet:

Wat doet u? We gaan pollen:
[poll=186]

 1. 8

  Als ik auto zou rijden met zo’n bokkenlul achter me wel ja. Zuigen tot ik een ons weeg en als er ruzie van komt claimen dat ik hem niet gezien had.

  Aan de andere kant, heb je daar natuurlijk wel de kans dat er een automatisch ‘sport’ vuurwapen bij die brave patriot in de glovecompartment zit. Dilemma’s dilemma’s…

 2. 9

  Su, volgende keer een andere poll: a) heeft u een auto? b) ging u onlangs nog naar de VS op vakantie?

  Ikzelf heb wel een auto, maar ben alweer 15 jaar niet meer in VS geweest (kan je nagaan! en toch een mening hebben over dat land: brutaal!!!!)

 3. 10

  Iets anders, namelijk ik houd rekening met het feit dat het spiegelbeeld is en schuif nog een baan naar links op. Gelukkig heb ik een SUV-camper die ik in de berm echt optimaal kan testen.

 4. 12

  Direct terug naar de rechterbaan.
  Ik heb liever dat ie zich voor me te pletter rijdt waar ik hem kan zien dan tegen mijn achterbumper.

 5. 15

  @2: Ach valt mee, tel in de eerste 6 reacties al drie anderen die op precies dezelfde manier atypisch zijn… Typisch!

  Ik bedoel, wanneer komt de poll: Stel je komt na je dood aan de hemelpoort bij Petrus en die vraagt een DNA-sample van je voor je de poort door mag?

  It ain’t going to happen!

 6. 16

  Bermkamperen is zooo 1965. ;-)

  De enige reden waarom ik er nog weleens naartoe zou willen is om uit te vinden wanneer/waarom Amerikanen in hun kloffie relaxt willen zijn en wanneer juist niet. Altijd in vergelijking met – tsja – de Telegraaflezer dan maar.

  Dat betekent: Australisch zonnehoedje op, snor laten staan, zonnebril op.

  Dacht ik, maar sta open voor verbetering.

 7. 17

  Ik mis de keuze, die voor de meeste van jullie niet tot de mogelijkheden zal behoren:

  Planken en helemaal de snot voor de ogen rijden.

  Je voelt je lekkerder in een Peu… Porsche!