1. 1

  Het blijft toch lastig te verkroppen, dat je in een veranderende internationale gemeenschap ook wel eens iemand aan de buurt moet laten die niet helemaal in het westerse denk-straatje past. Dan roept je gewoon hard ‘antisemiet’ of iets in die orde, hoef je over je eigen paradoxale houding na te denken.

 2. 2

  Oefjes….

  “news leaked that Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu had agreed to support Hosni’s candidacy in a secret deal with Egyptian President Hosni Mubarak.”

  :D

 3. 3

  ik vind dat toch zo mooi… *snif*

  alle vooroordelen het raam uit! vrede nu! het kan!

  Als het maar opportuun is.

 4. 6

  Ik sluit niet uit dat als je willekeurig 100 verschillende Israëlische boeken het raam uitgooit dat je ook wat vooroordelen het raam uit gooit, maar om nu te stellen dat alle Israëlische boeken het raam uit moeten of zelfs op de brandstapel dat is dan ook weer een vooroordeel.

  Maar heel kunstig is het wel die geheime deal van Bibi met Hosni.

 5. 7

  ‘Westen zet democratisering van het Midden Oosten door met hulp van duurbetaalde baantjes in nutteloze, internationale instituten voor al hun psychopate, uitgerangeerde machtswellustelingen’.

  Dat kan korter. Bovendien is het niet helemaal correct. Het gaat voorbij aan het feit dat het het Westen nooit te doen is om democratie.

  ‘Westen helpt met hulp van Israel, Egypte aan een beetje prestige en hoopt daarvoor wat minder gemor terug te krijgen als de Palestijnen het weer eens moeten ontgelden’.

  Maar da’s verdomme bijna even lang !

  ‘Westen koopt Egypte om’.

  Zo kan ‘ie. Laat de krant maar zakken !

 6. 8

  Zouden we misschien eens kunnen stoppen met het overnemen van de antisemietenkreten, zodra organisaties als het CIDI, of hun internationale zusterverenigingen die slaken? Iemand is niet omstreden omdat een zionistenclubje dat roept.

 7. 10

  Der Spiegel als bron in deze? Der Spiegel is een uiterst rechts ‘neocon’ en pro-Israël medium, zeg maar gerust: het Duitse neefje van de Nederlandse Volkskrant. De manier waarop der Spiegel over Israëlische ‘kwesties’ bericht/fantaseert/schrijft, zal bij menig zionist een echte ‘YES!’ ervaring te weeg brengen. Broodje aap of broodje Jood; u mag het zeggen?