1. 5

  @S’z: Over de uitslag kan worden getwist. En dat moet ook!
  Misschien pakt het de volgende keer anders uit. wegens een andere stemprocedure.

  @ DrBanner: Tja, veel te weinig inzendingen. Dat kan volgende keer dus anders, omdat men de nominaties nu al kan verzamelen voor de editie van 2010.
  Aan de andere kant: er mag dan her en der veel lol gepost worden, zijn het ook allemaal echte “pareltjes”? Die zijn toch zeldzaam?

 2. 6

  prijs rijden is altijd leuk.. ook al is het maar in een kermiskoers ;-)

  * ziet YP en mescaline al samen taart schrokken en daarna 4 flessen goedkope jenever scoren van de waardebon *

 3. 11

  Leuk idee blijft een smak geld, teveel incrowd en had afgezegd moeten worden.
  De winnaar met 11 gejatte Viva anti depri tips lijkt me een gecultiveerde parel.

 4. 12

  Allereerst iedereen de beste wensen voor 2010. Daarnaast duizendmaal dank aan de reactanten en posters die van Moskou tot Peru, afijn, uit alle sargassokrochten zijn gekropen om uitgerekend moi little me massaal voor te dragen als zijnde *snif “hun pareltje”, met brons als resultaat. “Had je het verwacht?” Ja en nee, het dringt nog niet tot me door. Tis namelijk sindsdien een beetje een gekkenhuis hier, mooie parels fijne parels, voel me net Snuf uit Snuf & Snuitje. Als een warme deken ja dat wel, smaakt naar méér vooral. Kijk, een beetje vaag tegen de poorten van de blogosfeder aanschurken is éven leuk natuurlijk. Nee, de Dijkshoornen, Molovichen, Pritt Stiften, Carlossen en andere grootheden…dié voorgoed je bruine rondootje laten zien dát wordt het volgende objectief. Zal heus niet meevallen hoor: jezelf steeds maar weer overtreffen (je bent tenslotte zo goed als je laatste reactie)…maar we gaan er dit jaar vol voor. Voor Goud dus. Word inmiddels over-la-den met verzoeken uit werkelijk elk denkbaar gat “of ik daar ook es wat eh kommeh meuten of zo, maakt niet uit wat”. En heb her-en-der dienaangaande dus al wat mensen moeten teleurstellen want, tja, hep maar 2 handen. Soit, dat moet dan maar…

  Niet dat ik nu naast de schoenen loop of een lange neus ga maken hoor of dat me ego opeens met mezelf aan de haal is gegaan, no sir…maar het geeft wel een beetje te denken. Want de glorieuze victorie van Perik daargelaten, van de top 10 reactanten, de échte discussiekanonnen, is welgeteld slechts 1 halve paardenkop uitverkoren om mee te dingen. Die in een jaar zomaar 1000 – 2000+ reacties wegkakelen weettuwel, alsof het allemaal niks kost. En waarvan er 90 % van zo hup als de bismarck in de vette stinkprut het graf van het Digitale Niets wegzinken. Kolere, krijgen buiten de koele reactiecijfers zelfs geen eervolle vermelding voor al hun noeste arbeid. Waar doen ze het voor vraag je je dan af, ja, weet jij het? Hèhè éindelijk, denk je dan, goed dat men dáár ([email protected], de echte, en heb hem inmiddels ingelicht) tenminste nog wél gaat voor de Kwaliteit…hulde daarvoor.

  Maar Zand erover nu, en opdat zij kwalitatief nóg betere stukkies kunnen maken met navenante reacties, stel ik de prijs in z’n geheel ter beschikking t.n.v. van de stichting sargasso…

  Want jullie hebben dit mede mogelijk gemaakt.
  Zonder JULLIE was het nooit gelukt.

 5. 13

  Wat je daar zegt YP. + meer nominaties aub.

  En Hema klopt ook, want mijn parel ging helem’a’al over de crowd als inhoud volgens moi < de incrowd.

  Andere zaak: het anonieme wordt ook tegen je gebruikt he. Door de bewoners van de laagste krochten in de zingeving. Maar toch, 't is niet prettig.

  Als iedereen nou een bookmark-categorietje aanmaakt "2010 ++weblog" en dat ook gebruikt, dan kan Peters idee nog eens heel groot worden.

 6. 17

  “waarvan er 90 % van zo hup als de bismarck in de vette stinkprut het graf van het Digitale Niets wegzinken.”

  Wrijf het er maar eens goed in.

 7. 18

  @Yevgeny Podorkin: De band heet Pearls Before Swine.
  De naam blogpareltje, zit ik ook nog een beetje mee. Vind het eigenlijk te cliché, maar weet tot nu geen betere.

  @Bismarck: Hoezo? Ik las dat als een jammerklacht, dat je niet bij de genomineerden stond.