1. 3

  Een aap uit de mouw.

  Kwestie van tijd tot internet via satelliet goedkoop en snel is geworden. Dan wordt het voor de ‘gewone’ burger net zoiets als op de vrijdagavond in de woestijn van vele Arabische landen waar de toplaag op een kleedje zit met kampvuurtje, havik, groene thee, stiekeme whisky en een labtop met internet zich bedouine zit te voelen.

 2. 5

  @Spuyt12
  Inderdaad; onze vrienden van over de grote plas die altijd alles eerder uitvinden hebben daarvoor allang wat regeltjes opgesteld. Zie bijvoorbeeld Wiki

  Possession and/or use of a foreign passport is a condition disqualifying from security clearance.
  The security concerns underlying this guideline are that the possession or use of a foreign passport in preference to a U.S. passport raises doubt as to whether the person´s allegiance to the United States is paramount and it could also facilitate foreign travel unverifiable by the United States.

 3. 6

  Maar je wel afvragen waarom zoiemand de Turkse nationaliteit behoudt terwijl hij het Nederlandse volk officieel vertegenwoordigd.

  Een mens kan zich van alles afvragen. Wat wil je nu eigenlijk zeggen? Dat de bondscoach van het Nederlands elftal een Nederlander moet zijn? Geldt dat ook voor zijn assistent? Voor de materiaalman? En wat als de beste man voor de job nu pertinent geen Nederlander is? En wat als er toch een Nederlander wordt aangesteld, maar die selecteert alleen maar protestanten, daarbij de beste spits die we in twintig jaar hebben gehad overslaand?