1. 3

  Ik vond het een tijdje jammer dat het cabaret van Kopspijkers weg is, maar blijkbaar doen partijen het nu zelf :)

 2. 5

  Ik voorspel: het enige lichtpuntje op 10 juni zal zijn dat dit rare mens in elk geval niet meer terugkomt in de Kamer. En vervolgens heel snel vergeten zal zijn.

 3. 8

  Had nog leuker geweest met Van Kooten zijdelings als wethouder figurant. Niettemin uiterst vermakelijk gedaan. Pipo de Clown goes Swiebertje goes Barbabientje. En nu kennen we de rest van de familie Verdonk ook. +1

 4. 11

  Schaamteloos! Ik zit hier echt met open mond te kijken. Wat een zielige bangmakerij. Echt te achterlijk voor woorden. Next!

  Vooral dat ‘dit is wat onze dochters dagelijks meemaken’. Waar haalt ze het vandaan? 1-dimensionaal is hier echt het goeie woord voor. Ongelofelijk.

 5. 12

  Wow ze had zelfs nog grootmoeders aardappelschilmesje gevonden voor de snackbarscene :)

  Opsturen naar de oscars voor korte buitenlandse film.
  De CGI, overgang van verleden naar hedendaagse realiteit. Geweldig. Het levensgevaarlijke stuntwerk in het zwembad. Ongekend.

  Wedden dat Oprah dit oppikt? Dit is een-door Hollywood-nog-niet-ontdekt-cinematografisch-pareltje.

  ps: staat Berlusconi daar nou ook tussen (einde filmpje) naast Jan de Arts?

 6. 13

  In een woord schitterend! Je gunt Rita best een zetel na zo’n filmpje.

  Die Ton-kandidaten zijn trouwens wel erg monocultureel. Dat gezelschap is zo blank dat het pijn aan je ogen doet.

 7. 14

  Dus 25% voor bejaarden en gehandicapten ook? Ik denk dat ze dan liever elk jaar een paar keer van hun portemonnee beroofd worden door capuchongepeupel. Is stukken goedkoper.

 8. 15

  Ik roep al jaren dat Rita Verdonk te dom is voor woorden. Ze bewijst het iedere keer.

  Maar het erge is: als Geert Wilders niet alle aandacht naar zich toe zou trekken, zou ze zeker goed zijn voor een zetel of zes, zeven.

 9. 16

  Weg met de vennootschapsbelasting (onder het motto teveel) iedereen 25%. Bij mijn beste weten is die nu al max 25,5 en eerst nog 20 tot 200.000 euro, dan nog wat leuke aftrekpostjes. Hier zullen de (kleine) ondernemers echt blij van worden…

 10. 17

  Nog niet zo lang geleden stond ze op meer dan 25 zetels in de peilingen. Toen kwamen er schandaaltjes en trokken de schaapjes naar Wilders.

  Verdonk is het soort politicus dat dan gaat roepen ‘stembusfraude’ als ze verliest.

 11. 19

  @18 Ach mij gaan ze niet vertegenwoordigen hoor, dus soit.

  De meeste filmmakers zijn links georiënteerd en dat merk je.

 12. 24

  Sjongejongejonge, héb je eindelijk een streng doortastend wijf die de onderbuiken tot stilte denkt te kunnen manen…komt ze me daar met een oubollig Nederlands acteerwerkje op de proppen. Tis Grijpstra & de Gier, die agenten in Turks fruit, commentaarstem tijdens de motorcross van Jeroen Krabbe in Spetters (”Kom op jongens, nog één rondje er tegenaan”)…

  Dat kan beter.

  Zo win je toch nóóit de oorlog Rita?

 13. 25

  Alle straatterroristen in dat filmpje zijn gewoon hartstikke blank! Dat kan toch niet het beeld zijn dat Rita hier wil neerzetten?

 14. 29

  Dit vind ik ook wel grappig van Rita:

  Als er al een agent komt durft hij alleen wat te zeggen tegen mensen die niks kwaads doen.

  en even verderop zegt ze:

  In het programma staat een salarisverhoging van wel 20 procent voor agenten. Waarom?

  “Omdat ze het pispaaltje van de samenleving zijn. Ze worden uitgescholden en bespuwd. Bovendien krijgen ze weinig geld en ze zijn ze met te weinig dus moeten ze overuren maken. Het leven van een agent gaat niet over rozen.”

  :)