Trainingsboerderij

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Er is een PKK (Permanent Kamperende Koerden?) trainingskamp opgerolt. De locatie was, of all places: Kampeerboerderij De Mus’donck (website nu down) te Liempde. Waar? Hier, vlak naast Boxtel! 29 mensen zijn inmiddels aangehouden.

Omwonenden zagen regelmatig mensen over slootjes heen springen, en dachten in eerste instantie dat het Friezen waren. Maar na vandaag wordt daar toch anders naar gekeken.

Waarom zou je in godesnaam een trainingskamp, eh, boerderij op het Nederlandse platteland opzetten? Oefenen zodat je ook in Turkije over slootjes kan springen en koeien kan ontwijken? Een trainingskamp zet je neer in de woestijn in het Midden-Oosten, desnoods in de Ardennen, maar niet daar.

Ik geloof er dan ook geen zak van dat ze daar aan het trainen waren. Volgens mij waren ze gewoon op actief bedrijfsuitje. En zoals iedereen weet, actieve uitjes met je werk zijn het helemaal! Pas op, het terrorisme druipt van de site af.

Bronnen: Everstaatop, nu.nl, ANP.

Reacties (2)

#1 Ivo

Koeien ontwijken? Kom nou toch jongens, dit is een geiten-inkoppertje. Ik vind zo’n kamp wel een teken van integratie. Ze volgen eindelijk een soort onderwijs in ons land, en daar zeuren we toch al maanden om? En dat ze voor friezen worden aangezien is duidelijk: niemand verstaat ze.

  • Volgende discussie
#2 Joost

Hmmzz… Dat van die geiten was TE makkelijk. Overigens heb ik vaak ook al moeite me brabants en limburgs. Maar goed.

  • Vorige discussie