Tour de la doping start dit weekend

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Komend weekend start de Tour de France. Een peleton vol slikkende en spuitende renners gaat dan van start. Ondertussen lopen de bekenste renners in de dopingval.

Geen Ulrich, Basso, Beloki en Mancebo en wie er nog meer volgt?
Ik kan me niet voorstellen dat zij de enige zijn. Wie houdt zonder “ondersteuning” zo’n zware wedstrijd vol? Dit heeft niets meer met sport te maken!

Afschaffen die hap!

Reacties (3)

#1 Mark

O My God… maar zijn er nu wel bewijzen, dat is me niet helemaal duidelijk…

Klucht die sport…

  • Volgende discussie
#2 David

>Afschaffen die hap!

Nee natuurlijk niet! Wat is er nou mooier dan op een lekkere zomerse middag met een koud drankje voor de TV 150 van die malloten zich helemaal de tering zien werken, wetende dat de gemiddelde snelheid van 35 km/h voor jezelf ongeveer 10 seconden haalbaar is (en dan uiteraard bergaf, ipv bergop).

D’r is toch geen mooier vermaak dan leedvermaak?

Kijk, het is natuurlijk wel duidelijk dat wanneer je geen rare dingen met je lichaam uitspookt het vrij ondoenelijk is om 1 dag Tour de France uit te houden, laat staan 3 weken. En gezond zal het allemaal ook wel niet wezen, maar ja, da’s 10h achter een PC zitten ook niet…

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Jogy

Dat is niets wat je te lang doet, allemaal slecht, zelfs uren in de zon liggen te bakken is slecht, maar wel lekker!

Er zijn nog geen echte bewijzen en dat maakt het ook onoverzichtelijk, want er staan veel meer mensen op lijstjes, maar dat zegt niet zoveel.
Maar in Frankrijk is men als de dood voor doping, dus schrappen die hap!

  • Vorige discussie