Toen was Jihad nog heel gewoon

Laat iedereen zien dat je geweldadig bent en niet tolerant ten opzichte van vredelievend commentaar op weblogs! Dat je tegen verdraagzaamheid jegens andersdenkenden bent. Dat je bereidt (sic) bent om te vechten tegen je medelogger, daar waar nodig is.
(…)
Begrijpelijk dat mensen die het loggen gemeen hebben zich soms zo laten gaan …… Ik weet het, in real live is het niet anders en heb de stille hoop dat de (weblog)wereld daar aan mee doet. Laten we het gevaarlijk houden!
(…)
Want als de deur van een log openstaat wil dat zeggen dat iemand daarbij de vrijheid krijgt te zeggen wat ie wil. En dan heb ik het niet alleen over ‘ik ben het niet met je eens’ maar ook over excessen.
(…)
Persoonlijk vind ik het heersen, omdat het in mijn aard ligt om mensen ‘af te zeiken’, dat de rest van de lezers het allemaal maar aanziet en smult. Bezoekers aantallen stijgen en de logger in kwestie staat wel alleen in het ontvangen van de vreselijkste verwijten.

http://195.241.75.99/kladblog/site/gadoor.asp

 1. 5

  Ja, laten we allemaal een button gaan dragen om te laten zien hoe politiek correct we zijn. Eens kijken:
  1- een lieveheersbeestje, want ik ben tegen zinloos geweld.

  2- Een gebroken minaretje, want ik ben tegen moslimextremisme (valt niet onder zinloos geweld, want degenen die het uitvoeren vinden het namelijk zinvol geweld).

  3- Een “Bush rot op” speld, want als Nederlander ben ik kwaad dat ik niet mocht stemmen in de VS.

  4- Een “Nederland verdient beter” sticker, want ik betaal graag nog 30 jaar VUT premie waarvan ik nooit een cent zal terug zien.

  5- Een “geen gen tech in mijn buik” tatoo. Want stel je voor dat Californische dijkschijter straks buikpijn krijgt als hij een gentech graantje eet.

  6- Een “geen kernenergie” navelpiercing, want ik houd wel van warme zomers.

  7-….

  Ja, laten we vooral heel hard tegen elkaar gaan roepen hoe erg het in de wereld is. Daar wordt de wereld echt beter van.