Toen was Jihad nog heel gewoon

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Laat iedereen zien dat je geweldadig bent en niet tolerant ten opzichte van vredelievend commentaar op weblogs! Dat je tegen verdraagzaamheid jegens andersdenkenden bent. Dat je bereidt (sic) bent om te vechten tegen je medelogger, daar waar nodig is.
(…)
Begrijpelijk dat mensen die het loggen gemeen hebben zich soms zo laten gaan …… Ik weet het, in real live is het niet anders en heb de stille hoop dat de (weblog)wereld daar aan mee doet. Laten we het gevaarlijk houden!
(…)
Want als de deur van een log openstaat wil dat zeggen dat iemand daarbij de vrijheid krijgt te zeggen wat ie wil. En dan heb ik het niet alleen over ‘ik ben het niet met je eens’ maar ook over excessen.
(…)
Persoonlijk vind ik het heersen, omdat het in mijn aard ligt om mensen ‘af te zeiken’, dat de rest van de lezers het allemaal maar aanziet en smult. Bezoekers aantallen stijgen en de logger in kwestie staat wel alleen in het ontvangen van de vreselijkste verwijten.

http://195.241.75.99/kladblog/site/gadoor.asp

Reacties (8)

#1 CiNNeR

Tja. Ik word een beetje moe van al die statement buttons eigenlijk. Schrijf een eind weg, is veel duidelijker dan weer een button ..

 • Volgende discussie
#2 caprio

Ah Cinner is zo iemand die er niet van houd om in hokjes gestopt te worden.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Carlos

“Logger voor online geweld” gut..gut.. gaan we weer…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 bicat

‘Amerika had ons nodig’

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Jan des Bouvrie

Ja, laten we allemaal een button gaan dragen om te laten zien hoe politiek correct we zijn. Eens kijken:
1- een lieveheersbeestje, want ik ben tegen zinloos geweld.

2- Een gebroken minaretje, want ik ben tegen moslimextremisme (valt niet onder zinloos geweld, want degenen die het uitvoeren vinden het namelijk zinvol geweld).

3- Een “Bush rot op” speld, want als Nederlander ben ik kwaad dat ik niet mocht stemmen in de VS.

4- Een “Nederland verdient beter” sticker, want ik betaal graag nog 30 jaar VUT premie waarvan ik nooit een cent zal terug zien.

5- Een “geen gen tech in mijn buik” tatoo. Want stel je voor dat Californische dijkschijter straks buikpijn krijgt als hij een gentech graantje eet.

6- Een “geen kernenergie” navelpiercing, want ik houd wel van warme zomers.

7-….

Ja, laten we vooral heel hard tegen elkaar gaan roepen hoe erg het in de wereld is. Daar wordt de wereld echt beter van.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Verbal Jam

Ik kan de reactiemogelijkheid niet vinden. Daar moesten we toch juist enthousiast gebruik van maken? Of is het daar een kwestie van NIMBY?

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie