1. 1

  Laat de data maar zien zou ik zeggen. Dan wel een verhoogde incidentie van glioma aan de kant van de kop waar de telefoon gehouden wordt t.o.v. niet gebruikers.

  Ik vermoed dat de gegevens daar geen significante causaliteit kunnen aantonen.

  Overigens is in mijn huis alles via kabeltjes en handheldgebruik minimaal maar mijn leefomgeving is uiteraard volledig vol gestraald.

 2. 4

  @1: Ik zou eerder eens een onderzoek willen zien naar teelbalkanker bij mannen die het ding in hun broekzak hebben zitten. het ding straalt ook als je niet in gesprek bent en afgezien van de jeugd, is dat bij mobieltjes verreweg het grootste deel van de tijd.

 3. 5

  Dat is al heel lang bekend. George H. W. Bush wist het al toen hij het de markt op duwde in de jaren tachtig, wetende dat de mainstream media het lang genoeg zou ontkennen. Neem bijvoorbeeld het experiment met eieren: De kuikens waren allemaal vreselijk gemuteerd en dood door de straling. De tweede link werkt trouwens niet.

 4. 6

  Tja, ik begin te geloven dat als je zoiets roept (wat mensen hierover al jaren doen) EN diegene wordt vervolgens in media etc geheel als gestoorde afgedaan, dat het dan DUS waar is.
  Dus, “Er is niet voldoende bewijs” betekend “het is waar, maar dat mag niemand weten.”