1. 1

  Vraag me af of hij dan zelf wel belasting betaalt. Zo ja, dan is hij een hypocriet, zo nee dan kan de staat hem aanpakken voor belastingontduiking. Een win-win situatie volgens mij.

 2. 4

  de imam betaalt zelf wel belasting, hij is immers in dienst van een moskee en die zullen toch sociale lasten en inkomstenbelasting voor hem moeten afdragen. hier meer fijn nieuws over deze fijne man.

 3. 5

  grappig, belasting ontduiken en het oproepen dit te doen is een nederlandse nationale sport. Zegt een Imam dit, dan moet ie het land uit?

  Een passende straf voor al die belastingvluchtelingen die wel dagelijks van ons wegennet en voorzieningen gebruik maken, en voor al die duizenden die in Belgie of luxemburg zwart geld hebben?

 4. 7

  @Hubert:

  grappig, belasting ontduiken en het oproepen dit te doen is een nederlandse nationale sport

  Je hebt wel een punt – die drie libertariers in Nederland roepen ook op tot belastingontduiking – maar de Tilburgse imam heeft natuurlijk wel wat meer gezegd..

 5. 8

  Er is een verschil lijkt me @Hubert. De uitspraken van deze meneer kan je als goed gelovige niet onderuit, ze zijn dwangmatig en sociaal gecontroleerd.

  Wel eens zo nu en dan in een koffiehuis gezeten en geluisterd?

 6. 12

  ideaal voor het vragenuurtje, lijkt me. vragen van het lid wilders aan die mevrouw met die twee paspoorten…..

  ‘Heeft u kennis genomen van het artikel in het Brabants Dagblad van afgelopen zaterdag….’