1. 3

  Dit is er “een” die plakt ergens in mijn kop. Niet zoiets van Hey, dat is dit of dat maar meer iets jeukend zeg maar, vol met hedendaagse symboliek. Ben eens met Caprio’s |”deconstructie” die de spits afbeet, een mix van ontleden van wat voor de hand lijkt (logisch) en de samenhang met het onstijgen van de verbeeltenis. Dit in tegenstelling tot normaliter ontleden van tekst, wat gebruikelijk is met ontleding van tegenstellingen.

  Ik lul maar wat maar deze schets is volgens mij gevormd door het brokje grafiet zoals het onderbeen die omhoog gaat als je op de knie knalt.

  Ik zoek nog verder naar het evenwicht, wellicht is mijn bril te donker. Oud en geslagen versus jong en onbevangen ook.
  van die dingen..

  De afbeelding is ook goed te plaatsen in de waan van afgelopen week, ach ik ontkom niet aan projectie van mijn kijk dus dat is wellicht de onderliggende kracht..projectie van de kijker en het daaropvolgende meegesleepte innerlijk gevoel die dan gevoel vanzekerheid en kwetsbaarheid achterlaat..

  enfin..fin..

 2. 4

  Ik vind hem wel helder. Wat is het probleem, vraagt de advisor, wetend dat de storm op komst is. …. zegt de client. De bank grauwt. Het papier aan de muur fladdert. Kom maar, zegt de wijze bezielde, de wetende begeeste, de oplossing is in ons. En een andere lichtstraal, familie, scheert langs en op hen beiden.

 3. 5

  Dus ik rij laatst met mijn puntgave gitzwarte golfje 5 over een provinciale weg, komt er één of andere idioot in zijn purperen Punto mijn weghelft opgezeild…

 4. 9

  Absoluut niet!! maar een zwart vlak lijkt meer gevoelens op te roepen dan bovenstaande schets en dat kan ik niet goed plaatsen, vandaar mijn opmerking.