1. 1

  ‘Wie een hond wil slaan vindt licht een stok.’

  Op jacht naar niet ter zake doende uitglijders van een ieder die zich voordoet als supporter, bedacht door G. Soros die immers de democraten (links in de US) steunt. Wie zegt dat Soros’ clubjes geen acteurs inzet die zich voordoen als teaparty, je maakt een site , zogenaamd neutraal vanuit anti racisme, zogezegd van het neutraal klinkende National Association for the Advancement of Colored People maar die insteek blijkt dus fake, het is pure partijpolitiek waar zonder argumenten maar met de racismekaart gestrooid gaat worden.) die gevuld moet worden met films. De content, daar zal ook vast door Soros voor gezorgd worden. Unfair.
  Daarbij doet het de echte anti-racisme movement of echte minderheden geen goed, ze worden immers goedkoop voor partijpolitiek misbruikt en verliezen daardoor hun neutraliteit.

 2. 2

  Tja, je hebt nu eenmaal altijd busybodies – mensen die het een nuttige (en ook betaalde) tijdsbesteding vinden om andere mensen op hun onwelgevallige meningen te betrappen. In Nederland heb je het MDI en ‘Nederland bekent kleur’, in de VS heb je ook pendanten in organisaties die vloeken en tieten op TV turven, en mensen die bijvoorbeeld de ACLU op inconsequenties proberen te betrappen.

  Het is niks nieuws en het mag allemaal maar het is – in mijn ogen dan – allemaal verwerpelijk.

 3. 4

  Pffff van dat filmpje op die blog word ik heel erg moedeloos. Al die moddervette Amerikanen die hun overgewicht in het niets laten vallen met de enorme hoeveelheid stupiditeit die ze verkondigen. Het meest trieste is nog wel dat ze al die overtollige kilos en waanideeen hun hele leven lang blijven meezeulen, totdat hun met cholesterol dichtgeslibte hart en hersenen het voor gezien houden. Triest. Ik zou ze zo graag willen helpen; ik zou ze op een loopband willen zetten met een goede VPRO docu op de achtergrond. Ik zou zelfs de masteropleiding sociologie voor hun kinderen willen betalen. Maar waarschijnlijk worden ze boos als ik ze dat voorstel en zullen ze gaan schreeuwen dat ik ze betuttel en elitair ben. Snik. Ik wil ze alleen maar helpen!!!!!!

 4. 5

  Ze geven dus in werkelijkheid geen ene reet om minderheden, maar misbruiken ze voor ordinaire partijpolitiek en staan intern te juichen als ze (in scène gezette) racistische uitlatingen horen of zien en gaan ze daarna doodleuk verder verspreiden puur uit effectbejag.
  *Vat wel mooi de ‘zorg’ van politiek links voor minderheden samen.*

 5. 9

  @1: paranoia-pilletje vergeten vanmorgen?

  Ter zake: veel belangrijker dan eventuele verwerpelijke uitspraken die al dan niet door supporters zijn gedaan, lijkt het mij om uitspraken van leiders/officiele sprekers/geassocieerden in beeld te brengen.

  Net zoals dat overigens aan de andere kant gebeurt (en moet gebeuren), er werd toch ook aardig wat heisa gemaakt omdat een aan Obama gelieerde dominee wat rare dingen had gezegd? Lijkt me alleen maar goed dat dat soort dingen bekend is.

 6. 10

  @1: Ik heb ook altijd al gedacht dat Glenn Beck een mol van Links was, die gewoon loopt te acteren dat hij een idiote ultrarechtse roeptoeter is, puur om conservatief Amerika in een kwaad daglicht te zetten. Zijn we het toch ergens over eens.

 7. 13

  @seven: ‘Ze geven dus in werkelijkheid geen ene reet om minderheden, maar misbruiken ze voor ordinaire partijpolitiek en staan intern te juichen als ze (in scène gezette) racistische uitlatingen horen of zien en gaan ze daarna doodleuk verder verspreiden puur uit effectbejag.’

  Net zoiets al wanneer Wilders en -aanhangers het opnemen voor Moslimvrouwen in de Arabische wereld, Egyptische Kopten (een van mijn favorieten) en Amsterdamse homo’s?

 8. 15

  @ Seven, begin maar alvast aan een motivatiebrief dan zal ik proberen om de komende vijf jaar wat geld bij elkaar te schrapen voor mijn fonds ‘heroriëntatie voor kansarme rechts populisten’. Eerst men eigen studie nog even afmaken. Ik fund vanzelfsprekend alleen linkse masters zoals Social and Cultural Antropology, Sustainable Development of International Development Studies en alleen aan universiteiten in liberal states zoals New-York en California.

 9. 16

  the tea-party,glenn beck, sarah palin, pvv, die belg en die duitser zijn allemaal heimelijk pvda-ers, bedoeld om rechts in een kwaad daglicht te zetten.RACISME IS EEN LINKS COMPLOT RHAAAAAA!!!!!tuuttuut

 10. 17

  @Seven
  Hou vol je kunt het. Je wordt weliswaar door iedereen die hier min of meer frequent komt compleet afgezeken, maar daar moet je je niets van aantrekken hoor.

 11. 18

  @mart Zoals te verwachten, je krabbelt alweer terug en gebreukt daarvoor arbitraire voorwaarden, die zover opgerekt worden dat er nooit aan voldaan kan worden. Daarbij heb je nog niks, de zoveelste ongedekte, in ronkende bewoordingen gedane loze linkse belofte. Geven met het geld van anderen gaat vast veel makkelijker, je belofte klinkt iig nu al hol. Makkelijker delen nietwaar als je eigenlijk niets te geven hebt.
  *Tot zover de werkelijke generositeit van links, zolang ze er zelf maar niet of in mindere mate aan meebetalen en vooral vangen zijn ze zogenaamd ‘sociaal’.

  @su Nog nooit heb ik hier een sargassiaan voor zware aantijgingen zoals racist uitgemaakt, noch hedendaagse linkse politici of klimaatalarmisten of milieu-activisten. Geef anders eens hard bewijs voor je stelling.

  Vergeloijkingen die ik trouwens anderen vaak linksige hier wel meermaals onterecht heb zien doen. Daarnaast kan ik mij niet heugen dat liberale groepen actief speuren naar racisme-uitingen onder links. Vice versa wel.

 12. 19

  Volgens mij wordt Seven gewoon betaald door de hooge heeren van Sargasso om rechts Nederland in een kwaad daglicht te zetten en om de discussie gaande houden en hiermee het sitebezoek en dus de reclame-inkomsten te boosten.

 13. 20

  @17 Jij komt hier idd regelmatig, pure afzeikers zijn dom daar trek ik mij idd niks van aan. Vind het eerder mooi als iemand zoals jij zijn gebrek aan argumenten of humor laat blijken. Een scherp weerwoord (mart, su ) kan ik wel waarderen.

 14. 22

  @21 Welnee, ik ga voor hoofdlijnen. (Die ik niet zelden onderbouw met bronnen) Tuurlijk zal ik wel eens een incident oid hebben aangehaald als prikje, maar de grote lijn heeft mijn interesse.

 15. 23

  @Seven
  Je hebt hier onjuiste informatie verspreid over de kosten van de publieke omroep. daar heb ik je op gewezen, maar daar reageer niet op. Je houdt alleen van een scherp weerwoord? Flikker toch op.

 16. 24

  *Tot zover de werkelijke generositeit van links, zolang ze er zelf maar niet of in mindere mate aan meebetalen en vooral vangen zijn ze zogenaamd ’sociaal’.

  @ 18 Haha, knap hoe je vanuit mijn onzinnige post toch nog een (off topic) discussie weet op te rakelen. Want nu haal je the old fallacy aan dat alleen jongeren en armen links kunnen zijn en daar moet toch op gereageerd worden: Alle 40 plusser die voor de SP in de tweede of eerste kamer zitten, zijn het levende bewijs dat deze stelling onzinnig is. (hoewel sp’ers aanhalen meestal niet zo goed werkt om rechts te overtuigen doe ik het toch). Oude Sp-rotten storten graag een deel van hun salaris in de partijkas en vragen om de goedkoopste hotels wanneer ze op kosten van de staat op reis gaan. Prachtig he dat idealisme. Bovendien kun je vanuit game theory heel veel voorbeelden vinden waaruit blijkt dat vrijgevigheid geen linkse illusie is, maar een fundamentele menselijke drang. Ik durf daarom best te beweren dat ik ook de rest van mijn leven waarin ik (hopelijk) wel inkomen genereer, graag 5 procent van mijn inkomen weggeef zodat kansarme jongeren een gratis masteropleiding kunnen volgen in de toekomst. En dan mag het ook best een master fiscale economie zijn hoor die door mij betaald wordt. :)