Tarikken die iets met media doen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

tariktarik2Toch mooi. Cinekid, dat festival voor VPRO-kijkende kinderen die Annefleur en Constant heten, doet iets met nieuwe media. Namelijk: een award uitreiken. Kunstenaars konden hun producties inzenden. Dit dienden mediaproducties te zijn voor kinderen en/of jongeren tussen de 4 en 14 jaar. Wij feliciteren Tarik Yousif, want die bleek genomineerd te zijn. Tarik Yousif, het orakel. Directeur van Creative Urbans. Zijn installatie De Bespeelbare Stad is genomineerd, zo vermeldt de site van Cinekid. Daar staat het: Tarik Yousif, Hallal Online. O nee, het is een andere Tarik. Tarik Barri! Cinekid weet het alleen zelf nog niet.

Ze dachten daar bij Cinekid: ach, zoveel Tariks die iets met media doen zullen er niet zijn. Even googlen. Geraldine, wat denk jij? Ze lijken op elkaar. Barri, Yousif, ach. Het zal wel dezelfde zijn. Mooi niet. Tarik Barri maakt geen praatprogramma’s voor Radio 5. Die fungeert niet als politieke barometer. Die maakt uiterst bizarre animaties en geluidscomposities als deze. Als het prijsgeld voor die Nieuwe Media Award dan maar niet bij stichting Creative Urbans van Yousif terechtkomt, maar gewoon bij de Barri, ooit ook bekend als de uitgeprocedeerde asielzoeker Samir. (Goh, hoe weet jij dat, Van Aalten?)

Reacties (1)

#1 mescaline

Kijk je wel uit @Thomas ? De lieve linkse straathondjes van de VPRO kennen iedereen hoor. En voor je het weet kom jij nergens meer binnen.