Taliban claimt bermbom aanslagen als reactie op Fitna

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (4)

#1 Guy

Losers en onruststokers zijn het, die Taliban. Inderdaad opportunisme. Verdeel-en-heerspoging in het vijandelijke propagandakamp :-)

Ze hebben heus geen film nodig om aanslagen te plegen. Althans, volgens verschillende docu’s die ik daar onlangs over heb gezien.

*devil’s advocate*

Zou wel ‘grappig’ zijn als de Nederlandse militairen de Taliban onder een bommentapijtje schoffelen met een soortgelijke smoes: “We hebben net Fitna gezien. Wat zijn jullie slecht, zeg. Hier, pak aan!”

  • Volgende discussie
#2 Freek

Al Quada, de Taliban en alle soortgelijke organisaties zijn altijd zo opportunistisch, ze claimen maar wat af en zomaar wat geradicaliseerde moslims claimen aanslagen uit hun naam te plegen. Het gevolg: de VS en Nederland denken dat er een centraal geleid wereldwijd terroristisch netwerk onder leiding van Bin Laden is. Over dat stukje incompetentie van de kant van de overheid zit ik me al tijden te verbazen.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Bismarck

@2: Dat is geen incompetentie, dat is opzet. Een boze dreigende vijand maakt het namelijk veel makkelijker om ons onze vrijheid af te nemen. Vandaar dat onze regering er geen enkele moeite mee heeft om het beeld dat Bin Laden wil creeren (we zijn een wereldwijde organisatie en kunnen overal toeslaan) te accepteren.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Freek

Pff alsof het een doel is van onze verkozen politici om ons onze vrijheid af te gaan zitten nemen. Ze zijn zelf bang, niet alleen bang dat er nog een aanslag zal komen, maar ook dat zij daarvoor verantwoordelijk zullen worden gehouden.

  • Vorige discussie