1. 7

  Ach, die jongen die altijd afgebeeld wordt als de archetype computer nerd, is ook heel goed terecht gekomen, moet je maar denken. Zo’n haagse jongen kan, als hij groot wordt, altijd nog een fantastische dakmoordenaar worden, tenslotte.

 2. 9

  Kom op zeg, die vrouwen zijn gewoon eerlijk! Als moderne jonge vrouw wil je in bed toch niet zo’n geoormerkte baviaan boven je hebben schudden?

 3. 10

  Ach ze zouden waarschijnlijk best door hem gecharmeerd kunnen raken, genoeg 60 jarige mannen met een bierbuik die wat moois aan de haak slaan, maar dat laten ze liever niet op tv aan andere mensen zien, bovendien heeft hij helemaal niet de kans gekregen om hun te charmeren. Ze willen gewoon niet wanhopig lijken omdat ze weten dat hij aan een negatief stereotype voldoet.

 4. 11

  Als moderne jonge vrouw wil je in bed toch niet zo’n geoormerkte baviaan boven je hebben schudden?

  En als man wil je waken voor misleiding. Kom je thuis 5 jaar later, is je wijf dik EN heeft een kinderwens. Does normaal joh!

 5. 14

  @parallax; Nee, eerst hebben ze een kinderwens, en na het vervullen van (het eerste gedeelte van) die kinderwens worden ze pas dik. Heb jij geen biologie gehad ofzo.

 6. 17

  @4:
  Ik had gisteren de ongelukkige pech dat ik een minuutje op 15 van dat programma (Oh oh Cherso) heb mogen aanschouwen, aangezien mijn partner zich heeft verknocht aan het voorafgaande Expeditie Robinson en na afloop van dit programma verzuimd had het toestel uit te zetten, dan wel over te schakelen.

  Maar toch nog zo lang volgehouden? Jawel, zo lang hield ik het vol, daar mijn onderkaak zich inmiddels had losgekoppeld van mijn bovenkaak en zich tussen mijn schoenen op de grenenhouten vloer had genesteld en mijn verkrampte ogen zich met stomheid geslagen aan het scherm geketend vonden. Of het daadwerkelijk 15 minuten waren weet ik niet meer precies. In mijn beleving duurde het een eeuwigheid, dus het kunnen net zo goed eigenlijk slechts 5 minuten of een half uur geweest zijn. Pas met het inzetten van de reclameboodschappen kwam ik weer tot zinnen, heb snel het toestel uitgezet, de stekker uit het stopcontact had verwijderd en deze voor de zekerheid heel voorzichtig op een mijns inziens veilige afstand van metertje of twee van de wandcontactdoos op de grond gelegd. Daarna heb ik op bruuske wijze met een staalborstel en groene zeep mijn oogballen gereinigd.

  Eindoordeel? Weerzinwekkend dom. Ongelooflijk stupide. IQ-loos. Hersenbeschadigend. Ongetwijfeld een kijkcijferhit bij de Henks en Ingrids van Nederland.

  Van de oogarts mag het verband er volgende week weer af.

 7. 18

  Als moderne jonge vrouw wil je in bed toch niet zo’n geoormerkte baviaan boven je hebben schudden?

  Moet je eens wachten totdat je een gerimpeld dikkertje bent, hetgeen bij de meeste Nlse vrouwen rond een jaar of 30 realiteit is.

  Overigens kijk ik het (Take me out) regelmatig met mijn vriendin uit Amerika. Daar is ze een feministe, hier mogen van haar de vrouwen op dieet en/of een losser truitje aan.

 8. 22

  @17 Brynnar: geef het nou maar toe: je genoot (jij slet), en gaat volgende week WEER kijken, al zal je dat nooit op sargasso durven bekennen, want hier is het chique om te laten blijken hoever je daar wel boven staat.

  Kom, laat die baviaan in je toch los, als je durft.