1. 2

    The 39-foot boats, which each hold 16 sailors, are expected to be deployed next year for the first time in more than 30 years to help combat the Iraqi insurgency, The Los Angeles Times reported Thursday.

    Owkee, mogen we hieruit concluderen dat de Amerikanen nog tot medio 2007 blijven (next year). En dat ze dus niet verwachten voor die tijd de orde op zaken te kunnen stellen? En dat dus blijkbaar wel te kunnen met die boten, a $48 miljoen? Waarom worden er dan nu miljarden uitgegeven als $48 miljoen volstaat?

    Ikke niet meer snappe

  2. 3

    @ Mesca, toch een praktisch bezwaar…

    Waar laat je je M60?

    Krijg trouwens er een heel sterk
    [img]http://www.starwarped.faketrix.com/files/other-roles/Harrison-Ford/Apocalypse%20Now-cover.jpg[/img]
    gevoel van…

  3. 4

    M60 pfffroest… Een batterij mitrailleurs aan de zijkant, bediening met JOYstick. En een ALL-knop en volume op 10 natuurlijk.

  4. 6

    RennieB: Was ook het eerste waar ik aan dacht: Hollywood kan een ontzettend slechte sequel gaan maken. Misschien moet het congres die $48 ook maar door Hollywood laten betalen, met exclusief beeldmateriaal als tegenprestatie.

    Imgikke: Misschien vervangen ze al hun troepen wel daar een paar van de gezwindeboten. Scheelt iig behoorlijk in de uitgaven. Met bovenstaand idee van mij zou het zelfs moeten kunnen lukken om de oorlog in Irak geheel te privatiseren.