Stop de Iran oorlog

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (8)

#1 mescaline

De vets zijn niet brandschoon. Poetsen imago op. En Bush zit alweer met de aangebrande peren.

 • Volgende discussie
#2 Yevgeny Podorkin

Ziezo…gedaan. Heb m’n steentje weer bijgedragen. Meer kan ik niet doen. Ach…en je moet maar zo denken alle kleine beetjes helpen nietwaar. Zo nemen 5 generaals diréct ontslag bij een conflict met Iran las ik in een Amerikaanse zondagkrant. Pak handtekeningen aanbieden met een mooie rooie strik eromheen zeker? En George pinkt bij ontvangst dan een traantje weg om toch nog wat betrokkenheid te tonen?

Misschien een pooltje maken wanneer het losbarst. Precisiebombardement telt dan ook mee als zijnde oorlog. Anders zou ik niet mee kunnen doen. (grondtroepen, tanks à lá Irak dus)

..en de winnaar(s) steekt dan een gedeelte in de ”steun sargasso”- gleuf…is oorlog toch nog érgens goed voor…elk nadeel hep…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Yevgeny Podorkin

In de bedankmail van het witte huis stond dit:

”The President is committed to continuing our economic progress,
defending our freedom, and upholding our Nation’s deepest values.”

Sooo hé!…en toen was ik even héél stil.

Mooi hè? Mooi! Tranen van in mijn ogen. Brok in me keel heel gek. Sta vanmiddag bij de Kruidvat doosje multivitaminen af te rekenen staat me daar een grote stoot met dito Joopen achter de kassa niet normaal meer zegt ze…terwijl ze me zo tussen haar wimpers aankijkt weet je wel…zegt ze: ”Niet allemaal in één keer doorslikken hè..hahaha”. Ik zeg…ja wat zei ik eigenlijk?…weet het niet meer…In ieder geval: ’t was gelijk meteen weer lente in mijn hoofd als u begrijpt wat ik bedoel!…waaide wel iets te hard maar goed…net als na het bedankje van George dus…dat gevoel…voel je wel?

Heeft u dat ook?

[email protected]

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 S’z

Loezen wijzer dan Loesje…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Yevgeny Podorkin

Een lach en een traan snaporaz….

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 larie

Die loesje posters zijn in mijn optiek ietwat opdringerig en zo opdringerig aanwezig allover dat ik ze inmiddels terroristen vind.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 mescaline

Hear hear.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 Steeph

Loesje een terrorist. Dat noem ik nog eens inflatie.

 • Vorige discussie