1. 4

  @larie: Ik heb met verschillende versies van de mac gewerkt. 8,9,OSX. Had er als enige van mijn werk een voorkeur voor. Daarnaast diverse versies van Linux geproefd.

  Nu weer stevig in de windows (met een vleugje Linux). Waarom? Het leven is makkelijker met Windows en sinds Win2000 behoort het gecrash goeddeels tot het verleden.

 2. 6

  Mac’s zijn elitist. Ga maar naar elk willekeurig high-profile seminar en je ziet niks anders. Daarnaast zuigt OSX post-panther groottijd met feature-bloat. Ze hadden dat programma beter Salon-Socialist kunnen noemen :oP

 3. 8

  @su, alles maar dan ook alles wat windows voor “goeds” te bieden heeft is regelrecht gejat van het MacOs. Bill et al kunnen goed na-apen maar verzinnen niks.

 4. 9

  @larie:

  Nix vista, alleen om de hypotheek mee af te lossen. Voor mijn knutselhart voldoet een linux of bsd variant prima. En win2k voor wow natuurlijk ;o)

 5. 10

  @larie:

  En op zijn beurt heeft mac het van xerox parc gejat. Wat dat betreft is Silicon Valley een groot inteelt familie. Mijn kortdurende liefdesrelatie met mac’s eindigde toen OSx86 niet werd vrijgegeven voor generieke hardware en duidelijk werd wat ze eigenlijk zijn: mutton dressed as lamb.