Sneu gevalletje

Dat iedereen een weblog kan onderhouden, mag zo langzamerhand als bekend worden verondersteld.
Dat lang niet alle weblogs iets te melden hebben of uberhaupt interessant zijn moge ook duidelijk zijn.

Dat gevoel heb ik ook bij de weblog van de Edwin de Roy van Zuydewijn. Via via vond ik dat ding en het blijft een sneue verschijning. Eerst via zijn bijna ex Margarita de boel op stelten zetten, puur voor de aandacht, vervolgens de publiciteit gezocht voor die hond en nu heeft hij een nieuw medium gevonden om aandacht te trekken: Zijn Hoge gevallenheid weblog! alleen maar omdat hij het nodig vindt de wereld te bestoken met zijn onzin.

Sneu gevalletje …

 1. 2

  Je weet het maar nooit, nu wil hij geluidsbanden openbaren die zijn ex stiekum heeft gemaakt tijdens haar gesprekjes met tante Trix.

  Zij doet hem een proces aan als hij doorgaat, want het verstoort hij opbloeiende relatie met haar familie.

  T’is een echte soap aan het worden. Beide zijn niet bepaald van het fijne soort. Pas maar op!

 2. 4

  Weet die gast niet dat het speelkwartier over is.
  Who the F… kan het schelen wat die gasten tegen elkaar zeuren.
  Mij niet.
  Hoewel, indien het gevolg is dat we een republiek worden en dit antieke staatsbestel verdwijnt; zo’n peer ;-)

 3. 5

  Ik hoef geen republiek, Balkie for President! Veel te veel gesodemieter, kijk maar eens naar de landen met een president, vrijwel allemaal stront aan de knikker.

  Een leuke soap daarentegen is best leuk :-)

 4. 6

  Ja als de gemiddelde randdebiliteit v.d. bevolking J.P. zou opleveren verdienen ze ook niet beter.
  Maar erfelijk koningschap is echt uit den boze.
  Misschien valt trouwens te overwegen geen apart staatshoofd te kiezen.
  Het parlement is de baas en de premier vertegenwoordigt het volk der lage landen(zet dus de handtekeningen) Scheelt weer mooi wat salaris en pensioen.

 5. 7

  Trix zit me niet in de weg, die houdt Balkie nog een beetje strak.

  Ze zullen straks wel proberen de taken van het koningsschap terug te draaien zodat het net als in Zweden een vooral ceremoniële functie zal worden. Dan is erfelijkheid ook niet echt schadelijk.

  Heel veel mensen vergeten dat Trix bijvoorbeeld het voor handelscontacten een erg makkelijke ingang. In haar kielzog reizen tig handelslieden mee die daar allemaal voordeel van trekken, wat uiteindelijk niet slecht voor de economie is. Salaris krijgt ze al niet en haar AOW geeft ze weg, dus wat daar over blijft is geen republiek waard.

 6. 9

  Ja, en? Wanneer bijvoorbeeld iemand uit de handelsafvaardigingen die met haar mee reizen een deal haalt, bestaan die over het algemeen uit meer miljoenen dan haar onkostenvergoeding. Zo lang ze met haar aanwezigheid meer oplevert zie ik dat probleem niet zo.

  Wat dacht je dat de huishouding van ons prutskabinet kost. Die lui maken heel wat meer kapot en komen er met een goedkope sorry vanaf. Dat is nou een mooi voorbeeld van geldverspilling.