1. 2

  Kern van waarheid inderdaad, maar ze mochten willen dat ze zo veel invloed hadden. Doordat ze nu een verlengstukje zijn van de TMG lijkt het of de ‘mening’ van geenstijl invloed heeft.

 2. 3

  een beetje waar is natuurlijk een ontzettende D66 optie … geenstijl stond een beetje aan de basis … hoe meten we dit ueberhaubt?!

 3. 4

  Tsja, de mannen van geenstijl nemen in ieder geval hun verantwoordelijkheid als medium: of het nu links of rechts is, als er modder te vinden is, gooien ze.

  Dat is wel anders bij andere media die zich uitsluitend blind staren op de linker danwel rechterflank van de politiek.

  :P

 4. 7

  Neuh bedankt, heb er de kracht niet meer voor. Trouwens die joker van Wesie schijnt gister wel bij Mathijs te zijn geweest. Hoop dat ie van Mathijs en Daphne eindelijk eens een scherpe vraag heeft gekregen. Had ie een nar met lang haar bij zich? Ach, wat jeukt mij die infantiele site eigenlijk eauck!

  @3 je weet dat D’66 (pechtholt) SP (bommeltje de kontentikker) en PVV (Gebleekte Geert zelf) alle ruimte middels (ahum het mag het woord niet hebben) columns (lees propaganda) kregen bij de stijllozen? Dat die parelkettingen zich ook zo verlaagden!

  Nog een nieuwtje? Marga Kool is de grootste kanshebster om CvK Drenthe te worden. Ze is van de parelkettingen van D’66, zoals iedereen weet was de helaas overleden top-CvK (veel meningen) Relus van de PvdA.

 5. 8

  @ Dick

  Ik begrijp niet wat je wil zeggen.
  Wartaal!
  Het enige dat ik kan afleiden uit jouw woorden is dat je om half vijf s middags aan je tweede fles Vieux bent begonnen.

 6. 9

  Ohhhh nee toch 5&6 zien jullie de publiciteitsstunt van de tendentieuse edoch nodeloos kwetsenden niet in de “aanval”?
  Het woord “aanval” alleen al…..hahaha… denk een toefje Kay, die toch nixxx meer om handen heeft.

 7. 10

  @ geplofte:

  Wartaal is taal van een warrig mens. heb echt mijn best gedaan maar dat moddergooi verhaal van jou kan ik écht niet volgen.

  Ze zouden ook verantwoordelijkheid nemen. Ernstig dat je zo denkt. het enige wat ze nemen is zakken vol geld. Is ook het enige wat ze zal jeuken trouwens.
  Tussendoor een man/vrouw of 10 doodverklaren. Alle naw-gegevens op straat leggen van legio zogenaamde BN-ers.

  Hé staar je lekker blind op internet, vind het wel een beetje sneu voor je dat dit je enige communicatiemiddel lijkt te zijn.

 8. 12

  Ga je nu al vragen of ik mijn medicijnen wel heb gehad geplofte, of wacht je nog ff? Niveautje Stijllozen duidelijk nog niet ontstegen.

 9. 14

  @dick,

  ik weet dat boris van der ham (en niet pechtold) op geenstijl geschreven heeft. Maar met D66 optie bedoel ik dat de stelling “een beetje waar” te genuanceerd is (en dus feitelijk geen goede stelling is).

  De stelling is moeilijk ontkrachten: hoe bewijs je dat geenstijl _niet_ een beetje aan de basis heeft gestaan van de val van duyvendak, vogelaar en van de linde. Dus ook als wetenschapper haak ik af en stem maar op die niet gulden middenweg.

 10. 15

  Haha mooi verwoord Hansie, succes met het terugvinden van de draad. Sorry potentiële draad.

  Oh ja, je hebt gelijk Karsa het was Boris, die ze voortdurend naar de mond schreef. De rest van de 1e 2 regels klopt ook.

  Ach, tuurlijk heeft Ella het voornamelijk zelf gedaan. Duyvendak mag zijn meesteres bedanken dat zij haar om zo iets ONBENULLIGS heeft laten vallen.
  Wat hebben ze met Kay te maken dan, zal toch niet waarzijn dat Kay de stijllozen de schuld geeft? Haha, hoe ernstig kun je jezelf (beet)nemen.

  Wie overschat de rol van die gefrusteerde geldbuidelfreaks toch steeds? Zo’n Ruktor ook, die mag de veters nog van geen 1 DWDD-jakhals vastmaken.

 11. 16

  aangeschoten wild doodtrappen is makkelijk , het creatieve gedeelte bij GS waardoor ze leuk waren is weg.
  Resultaatsgebonden blogje wat zelf een media speelbal is geworden Dominique preteneert daar nog sturing aan te kunnen geven.

 12. 17

  Wat is waarom het hier gaat, miss ik iets? De poll van de miss wellicht ?

  Zoja was mijn keuze miss Overijsel, prachtdame en heb ik mijn bedenking over de winnares, jazeker, positieve discriminatie is vanuit het hard wellicht maar werkt negatief uiteindelijk.

 13. 18

  @ 16 Wesie is toch ook een commerciële kwal met zijn geldbuidel groter als zijn hoofd?

  Interessant Larie, die miss Drenthe ken ik, is dat niets geworden?

 14. 19

  Wellicht is er op die plek een Inca-deur @dick.

  Had graag een pic geplempt ter ondersteuning maar dat heb ik opgegeven, “men” wil dat niet hier vermoed ik..serverload enzo.,,of niet?

  Miss Drente was een spriet joh! Fraai en guitige blik maar geen rolmodel @2008.

 15. 20

  De poll slaat eigenlijk kant noch wal, aangezien Dominique Weesie bij DWDD tussen neus en lippen verklaard heeft dat zijn site NIET de val van de afgetreden politici bewerkstelligd heeft.

 16. 21

  Tja 19. vond haar ook niet aantrekkelijk, maar dochter van mijn collega.

  Wat d*ndert het nou wat Wesie verklaart? Als je zo huichelachtig en laaghartig met je “geesteskindje” omgaat @ 20, neemt niemand je meer serieus toch?

 17. 22

  Ik neem ze wel serieus inclusief interne spanningsvelden, er is invloed dus op de hoogte blijven, maar heb alle monden waar “ze” mee spreken voor ogen en weegt elk oog.

  (niet ter zakedoende:ot: werkte eens op de medische faculteit Rotterdam op 10e en daar zag ik het realtime “ogenblik” potje vol met ogen (op de 9e).

  Maar over welke poll gaat het nu?

 18. 25

  @ Dolby en omdat Weesie het zegt is het waar?

  hm

  interessant

  @ Bullie

  Als Geenstijl niet “in de basis” staat, welk medium dan wel?

  @ dick

  Kruip onder de wol en slaap je roes uit.

  @ LARIE

  goeie vraag

 19. 26

  Geenstijl op zich betreft staan ze dus misschien wel aan de basis van iets, maar wat dan dus niet hoeft te betekenen dat ze ook automatisch in de basis staan, want daarvoor moet je scoren, dat zij dus wel denken te kennen maar je kan sinds de overname niet van ze verliezen dus zitten ze op de bank.

 20. 29

  Hey Plofkip:)..ik zie een beeld *jomanda dinges on*..ter burele op Uw plek..hey Plof..doe je ding aldaar..en dat doe je doe je dus *veegt voorhooft af*

  Alsmede ook hier..hey dinges bezoek die vermalijde en doe je ding.

  No offence, ik vind het Humor al die dingen.

  Je hebt Geenstijl en je hebt Sargasso, ieder z’n/haar plekje, ik bezoek ze beiden, voor de slijpsteen zeg maar.reageer veel meer hier dan daar, mijn thuisgevoel sort of.niet zo pikken dames Heeren ook.

  Let it B

 21. 30

  @ geplofte, rustig maar jongen het gaat wel weer over. Een beetje zorg en liefde, moet je eens zien. Op een dag word je wakker en dan zie je geen waanbeelden meer, dan hoor je geen stemmen meer. Sterker nog, dan zijn er helemaal geen complotten meer. Echt waar hoor! Moet je nog een lekkere natte nachtzoen….agggusie je bent al in slaap gevallen met je duimpie in de mond. Trusten lieve schat en nooit meer zo ploffen he!

 22. 31

  @ 29 No offence, ik vind het Humor al die dingen. Ik ook Humor rulezzzz

  Offence…ben hoe langer hoe meer van het gebroken geweertje geworden. Zeker na “Sjors dubbel U”.

 23. 37

  @ Dolby

  Ik begrijp al aan je website dat ik met een alu-hoedje te maken heb: niet voor rede vatbaar dus!

  Je merkt altijd dat het zomer wordt door de sprong in het aantal gekken dat je op straat tegen komt.

  Op internet lijkt het daarentegen altijd wel zomer!

 24. 43

  Leuk 39, youtube ook! Vrees dat de geplofte tijdens zijn naamgeving aan iets onbereikbaars lekkers dacht. Hij begon positief te denken en associeerde een bloedmooie vrouw met een kippie.
  Helaas, slaan je gedachten over in het negatieve als iets wat je ontzettend graag wilt hebben….onbereikbaar blijkt.

  Eerst dacht hij nog aan een “Roos van vlees”, verbitterd noemde hij zichzelf uiteindelijk “Plofkip”.

  Hier rest slecht meelij en HOOP op verbeterde leefomstandigheden voor de geplofte.