Seks en religie raadsel: wie is het radicaalst?

Goedemiddag deze vrijdagmiddag… hier uw gemarginaliseerde margeblogger Drs Boobelino de Soto! Seks en religie: a joy forever… zo bleek onlangs weer in Den Bosch. Kent u dat raadsel? “Op een onbewoond eiland zitten een katholiek, een boeddhist, een jood en een moslim zich stierlijk te vervelen. Om de verveling te verdrijven stelt een van hen ‘homoseksuele groepsmasturbatie’ voor. Wie kan dat geweest zijn?” Het antwoord vindt u als u op de blokjes klikt. Nog een fijne middag deze vrijdagmiddag.

 1. 1

  De rooms-katholieke kerk heeft wel degelijk een mening over homosexualiteit. En protestanten (vooral de eh.. angelsaksische variant, zullen we maar zeggen) ook en niet te zuinig ! Overigens is het ontbreken van die laatste zuil een omissie van te-dichtbij, zullen we maar denken.

 2. 5

  Het voorstel leidt duidelijk tot een spel. Daar heeft een islamitische clerusleider betrekkelijk weinig moeite mee.

  Homosexueel willen zijn, dat is echt iets heel anders. Voor hem dan.

 3. 8

  Kortom voor een beetje fatsoenlijk leven biedt het boedisme het beste alternatief vandaar dat die monniken altijd glimlachen

 4. 9

  Hm, ik heb wel eens uit betrouwbare bron vernomen dat de relatief positieve waardering voor het boeddhisme in de westerse wereld meer te maken heeft met de westerse interpretatie en versie ervan dan met het boeddhisme zelf.