Schermschot #3

Klik op onderstaand beeld en raad uit welke film het schermschot afkomstig is:

Wat je zelf niet hebt, dat moet je zien te krijgen.
******************************************************
Uitleg van DE SCHERMSCHOTQUIZ: Een filmstill wordt gevangen met print-screen op de computer of via het analoge gat dat tussen tv en fotocamera gaapt. En u mag raden uit welke film de afbeelding komt of anderszins zinnig cinematisch commentaar leveren. Blijven goede antwoorden lang uit in het reactiepampier, dan kan de organisatie aanwijzingen geven. Na pakweg een jaar filmplaatjes raden (eind 2008), zal een prijs aan de beste Sargassale Schermschutter worden toegekend.

 1. 10

  ROFFFFFFELDETROMMELDEDRUMSOLO

  Paul heeft ‘m middels een zwoele wolk pafum tjèk geraden, smak on the head ook, doelgericht als een Channel N°5 effct heeft op de Man.

  — wegens teknikal troebbel, is het Schot#3 pas verschenen om 21u37 (en niet zoals er staat 20u). Dat is heus belangrijk, omdat PAUL hiermee de groene trui mag overnemen van Quartz, wegens geraden in 7 MINUTEN MENEER! ZEVEN MINUTEN! —

 2. 14

  Maar ff terzijde..ik kan en werd zo warm om m’n medelandgenoten daar zo uit de dak te zien gaan. Weet je ik zag’ het’ niet eens totdat er een paar nummers gedraaid werden vanuit een synthese magre/gips..ik ging geheel uit m’n dak :)

 3. 18

  @Taco,
  Ie.Tie.Toe? En dat ie(tie) dan een mensenkind had verwekt die continu dmv mensenvingers probeert te bellen? Goed script!

  @all,
  Xscuus voor de technische problemen nog. Als ik er niet was ingetrapt Ajax 90 hemeltergende minuten te aanschouwen, was het nimmer gebeurd. En wat als Cas het goed had gegokt, dan was het record op 4 minuten gezet, de gevolgen zouden niet te overzien zijn geweest.

 4. 19

  Hm, ik maak me toch sterk dat als ik er maandag om 20 uur bij was geweest, ik binnen de minuut mijn #13 had geplaatst. Alleen, 20 uur is een slechte begintijd voor mij, zeker in drukke weken als deze. (Zou de competitie liever om middernacht zien plaatsvinden…) Voor het overige waren uitdagingen 2+3 véél moeilijker voor mij, daar had ik geen schijn van kans.

 5. 20

  Snèporèz: u heeft nog 97 kansen te gaan, en wees maar zeker dat men uw encyclopedische kennis met bibber en vrees tegemoet kijkt, mederader zijnde…

  Wij beloven u alvast een mix van zeer bekende tot volslagen obscure freakfilms, en you bet dat tijd niet echt de grote factor zal worden.

 6. 21

  Pas op S’zompetitievig, achteraf en onbewezen bluffen kan strafpunten opleveren.

  Die 20.00 uur houden we er voorlopig in, mooi tijdstip, cinematig zeker…