Schermschot #100 – de finale Shootout!

goodbaduglyschermschutterposter2
Na 99 heroïsche en soms nagelbijtende virtuele duels at noon, zijn de drie winnaars bekend: Lothar, Bzkrt en Dinges.
De drie heren hebben toegezegd om op 20 mei, om 20 uur, live te gaan in een chatvenster, alwaar een finale ronde zal bepalen wie de Universele beste filmschutter aller tijden zal worden. Drama, spanning, suspense en whodunnit verzekerd!
Niet in het minst omdat er prijzen aan vasthangen, zijnde: de derde krijgt 5 bioscooptickets, de tweede tien van zulke, en de eerste mag op Sargassale kosten met vriend/vriendin/opblaaspop gaan overnachten in een hip Antwerps hotel, alwaar ze met hun tweetjes ook nog eens op onze kosten naar een bioscoop aldaar mogen trekken!
Volgende week om 20u posten we op deze plek het reggelement en meer praktische aankondigingstuff, en over precies 336 uren (dat zijn twee weken) kan iedereen meegenieten van de
Online Finale ShootOut Der Schermshotfinalisten!

 1. 7

  Ik krijg net wat vage berichten uit veraf gelegen hackerskringen dat Bzkrt de “hackerste” nick heeft. Ze gaan hem steunen de 20ste van de 5de, technisch gesproken.

  Plots, scripts eng eng.

 2. 8

  7: goed idee, MP, als ik tijd vind dan maak ik ‘m en plaats ik ‘m.
  8: aha? Mail [email protected] graag? Willen we wel weteuh :-)
  Overigens mag elke kandidaat geholpen worden door een achterban – ik denk niet dat dat te controleren valt voor de jury…

 3. 11

  Ik ben zo blij voor Lothar, Bzkrt en Dinges dat zij die finale mogen bekampen dat ik gewoon niet weet wat ik dan met mezelf moet doen. Over 13 dagen op 20 mei. Maar wat aan de tuin doen ofzo. Altijd m’n best gedaan al die moeite voor niks oké filmkennis wat bijgespijkerd. En tis niet dat ik een Lothar of een dinges het misgun hoor als ze met die prijzen gaan lopen. Kom je daar nu bij. Het zij hun van harte gegund dat arrangement in “hip” Antwerps hotel en zo scheutig met complimentjes ben ik nou ook niet altijd. Nou ja hip hip, tis zo’n one night hotelletje weetjewel een soort ranzig “Chelsea” optrekje. Vergeven van loshandige pooiers, Poolse heroïnehoertjes en verlopen kunstenaars. Trekken je er letterlijk het vel over de neus je zakken leeg. Maar dat vertellen ze jullie er natuurlijk niet bij…die corrupte smeerlappen van de schermschotcompetitieredactie…

  Tja, je hebt nu eenmaal winnaars en verliezaars.

 4. 12

  Een beetje persoon die de wereld kent uit De Fillums van Ome Willums heeft in die duizenden filmsessies levenservaring opgedaan @YP.

  Ik bedoel maar dat de hinderlagen in het Antwerpse nachtleven voor zelfs de tiende op de ranglijst van winnaars een eitje moeten zijn.

  JIJ bent die winnaar op plek 10!!!! YAY!!!! Niet zo pessimistisch.