1. 3

  Pastors is Maarten.

  ..en in Amsterdam stevent de PvdA (ook) af op een klinkende overwinning, dankzij de infantiele anti-campagne van de VVD, zelfs ik heb nog getwijfeld om (voor het eerst in m’n leven) PvdA te stemmen (Aboutaleb) om die VVD er maar onder te houden (en ik was niet de enige hier in de koffiekamer), uiteindelijk heb ik anders gestemd want mijn rol in dit leven is niet de rol van PvdA-stemmer, daar zijn anderen beter in.

 2. 8

  Je stemt toch wel op jezelf, he Maarten?

  Terzijde, dat is het leuke van gemeenteraadsverkiezingen. Je draagt 2 jaar een tuinbroek en je staat zomaar op een kieslijst. Of je houdt 3 maanden je arm gestrekt en je staat op een kieslijst.

 3. 9

  Interessante discussie hoorde ik op radio1 tussen DeHond(kots) en iemand anders, de eerste beweerde dat lokale issues steeds belangrijker worden (zie Rotterdam), de ander dat landelijke campagnes steeds belangrijker worden (zie Amsterdam waar geen lokale partijen zijn en alles door landelijke kopstukken wordt uitgevochten: Wiegel’s miskleun). Wat denken jullie, lieve kijkbuiskindertjes?

 4. 10

  @ 9Lokale thema’s waar bange burgers van wakker liggen worden landelijke thema’s want daar ligt de burger van wakker weet u wel.
  Grote landelijke thema’s kunnen wakkere burgers aan de reet roesten, de culture of contentment regeert.

 5. 11

  ‘zie Amsterdam waar geen lokale partijen zijn en alles door landelijke kopstukken wordt uitgevochten: Wiegel’s miskleun’

  Volgens mij zitten Leefbaar Amsterdam en Mokum Mobiel gewoon nog even in de raad in de hoofdstad…

  Ze spelen geen rol. Maar das een ander verhaal….

 6. 12

  Deze keer ben ik iets nieuwsgieriger dan verledens. Zo kort nog tijdelijk “terug” en voel de angels overal prikken, man waar ben ik terecht gekomen,.. Wellicht staan vanavond laat velen met de bek vol tanden en de schare te juigen (sic) of ik zit ernaast uiteraard.

  I’ll eat my hat indien mis (heb er geen dus dat is een lege kreet).

 7. 13

  Waar Rotterdam van wakker ligt – en waar de media van denken dat de rest van Nederland daar dus ook van wakker ligt – liggen hier in Nijmegen alleen de wannabe-Rotterdammers wakker. En dat zijn d’r niet veel.

  Wij mogen lekker stemmen om een Donjon.

 8. 26

  Hoe kan ik voorkomen dat je mij , zeg maar niet geheel vat DP ? Mijn opmerking “kikken” was vanuit mijn hart goed bedoeld. Toch hartstikke leuk zo’n knop indrukken met je naam erop.