Sargasso redactie breidt uit

Met trots kunnen wij u melden dat de Sargasso redactie deze week is uitgebreid met een nieuwe logger. Erik van Heeswijk gaat hier voortaan loggen onder de nick: EVH. Op het internet is Erik geen onbekende zo was hij gedurende de periode 1997-2003 hoofdredacteur van hét opinie-e-magazine: Onlijn.nl (reeds gesloten, maar zie ook het archief eens in). Met Erik in onze gelederen hopen wij u nog adequater te kunnen bedienen en het kwaliteitslog te blijven dat u van ons gewend bent.

 1. 7

  Gatver, ik hoop toch niet dat met mijn komst iets een instituut wordt. Daar ben ik nog te jong voor! Spuyt12, ik hoop echt dat je iets anders bedoelt…

  @ BrotherKalashnikov: Dat kan ik niet geweest zijn, denk ik.

 2. 10

  Slecht getimed, dat wil ik zeker zeggen Caprio. Ik zit hier al jaren met een camera in de aanslag, gebeurt het net als ik er niet ben! Overigens beginnen nu de kaarsjes, rouwende krakers en boeketten haar plaats te vinden op de plek van de moord.

 3. 11

  @Sazz: Helaas, in het statuut van Sargasso (een kleine 500 pagina’s) staat dat de bloggers van Sargasso elkaar niet belachelijk maken, anders dan met argumenten ;-)
  Dus geen S.A.R. dit keer.