Sargasso breidt uit naar het Oosten

Als je als nederlandstalig weblog tegenwoordig nog kans wilt maken op kwaliteitsprijzen moet je tenminste ‘Oost Europa op originele en toegankelijke wijze op de kaart zetten’ dat mag bekend zijn en daar gaat Sargasso dus werk van maken!

Vandaag mogen wij Olaf Koens verwelkomen in onze redactie. Olaf is een student wijsbegeerte die zich liet meeslepen in een Oranje-revolutie* is sindsdien bijna nooit meer in Nederland is. Vanuit Moskou schrijft hij op freelance basis voor Diplo Magazine en volgt de politieke ontwikkelingen van binnenuit. Volgende week heeft Olaf -als alles goed gaat- interviews met George Soros, de Amerikaanse filantroop die revoluties financiert en ook met de Oekraïnse Yulia Timoshenko. Wij kijken reikhalzend uit naar zijn bijdragen voor Sargasso. Welkom Olaf!

*Onze hoofdredacteur werd door Olaf gecorrigeerd dat er niet zozeer sprake was van ‘meesleping’ maar eerder van dat hij sinds December 2004 een beetje heen en weer schippert tussen Nederland, Belgie en de voormalige SU.

 1. 1

  …wijsbegeerte die zich liet meeslepen…??

  contradictio in terminis?

  AH… …student wijsbegeerte…

  Dan mag het nog ;)

  Welkom, ik ben ook reuze benieuwd naar de inside info uit de gistende samenleving.

 2. 5

  De Redeactie meldt

  ” Vandaag mogen wij Olaf Koens verwelkomen in onze redactie. Olaf is een student wijsbegeerte die zich liet meeslepen in een Oranje-revolutie en sindsdien in de voormalige Sovjet-Unie woont. ”

  Hoe is het russisch van Olaf ?

 3. 7

  https://sargasso.nl/archief/2006/11/11/bureau-belgradeau-is-de-bob/#comment-184139 alleen vanwege de lengte al de moeite waard (en bovendien over media manipulatie (voor zover dat al niet tautologisch is) en wel het geval LM Deichmann ITN met een uitweiding over hoe veel en goed die Deichmann de wantrouwige wel te vertrouwen is (Ik vind nog steeds datie in Yugo. geloofwaardig werk verrichtte maar watie schreef bij spiked online over Percy Schmeiser is journalistiek op allersmerigst verdraaiiende en op apokaliptiek toewerkende wijze als je het mij vraagt).