Sargasso 5 jaar !!!

Logo Sargasso 5 jaar! Vijf jaar geleden werd in de donkere dagen voor Kerst het weblog Sargasso geboren. In één nacht ontwierpen de oud-buurjongens Grobbo en Carlos -die elkaar al kenden vanaf het moment dat de een nog in kabouters geloofde en de ander alweer een tijdje niet meer- de website met het idee dat dit weblogland zoveel beter kan. Bij het ochtendgloren waren de flessen leeg, stond de website online en begon de discussie over de juiste naam, het juiste logo drukte Carlos door. In de eerste paar maanden was Sargasso vooral een wat uit de kluiten gewassen chatbox voor de twee oprichters, maar al na enige tijd kwamen de eerste intrigerende reaguurders, even daarna sloten zich andere loggers bij Sargasso aan. Inmiddels is Sargasso uitgegroeid tot een weblog met bijna twintig loggers, won het dit jaar de Dutch Bloggies, werden Grobbo en Carlos uitgeroepen tot Coming Up Talent 2006, ging het een samenwerking met VPRO’s Tegenlicht aan en werd Carlos als adviseur in Parijs ontboden bij de start van een nieuwe internationale nieuwszender. STOP… best leuk allemaal voor een hobby…?

Uiteraard gaan we door, maar de komende dagen gaan we zo nu en dan ook even stilstaan bij ons vijfjarig bestaan.

Om u gewaardeerd lezer en reaguurder een beeld te geven hoe het ook had kunnen zijn als we met Sargasso we die andere richting waren ingeslagen gaan we lifeloggen, the horror….
We publiceren exclusieve interviews met Mark Deuze en Henk Hofland.
En we gaan natuurlijk graven in de historie en leiden u langs de pieken en dalen van het vijfjarig bestaan van Sargasso.

Nee, u mag nog even niet kenbaar maken wat u hier van denkt (de comments staan uit). Daar hebben we uiteraard een receptie voor. Hedenmiddag bent u allen van harte welkom.

Het team van Sargasso.

Reacties zijn uitgeschakeld