1. 1

  Als dat waar is, is Putin echt een meesterbrein. Het Westen zichzelf volledig in in verwarring helpen brengen, om er zo voor te zorgen dat zijn olie verstookt blijft worden om nog meer olie voor exploitatie beschikbaar te maken. Heeft hij toevallig een kale poes?

 2. 6

  @Henk, aangezien de inhoud niet schokkend was en geen ruk verandert aan wat we weten over klimaatverandering is het wel degelijk interessant om te weten wie hier achter zit. Wie zijn de evil doers?

 3. 7

  Als niets meer helpt, dan heeft de Rus het gedaan. Dat was in de jaren 50 zo, dat was in de jaren 80 zo, en goddammit dat zal nog steeds zo zijn!

  /get off my lawn!

 4. 8

  Leuke is dat deze stelling er vanuit gaat dat de Rusische geheime zo moeten denken dat global warming waar is, en door in te breken op een server van wetenschappers waar eventueel bewijs te vinden is dat het niet waar is haar doel behaalt.

  :-P

 5. 9

  Het doel van het naar buiten brengen van de gehackte emails lijkt mij helder: vlak voor COP15 verwarring zaaien in de publieke opinie, aandacht van de te behalen resultaten wegnemen en focussen op een vaag schreeuwerig mediadebat waar niemand wijzer van wordt omdat het in feite nergens over gaat.

 6. 16

  waar is Seven eig?

  Bronnen binnen de CIA bevestigen dat Seven plotseling een grote som geld op zijn Zwitserse bankrekening heeft ontvangen, iets mompelde over “hacknost” en nu op vakantie is aan de Krim.

 7. 17

  Ook melden bronnen rondom het kabinet dat ter Horst boos is dat haar eigen AIVD dit niet eerder voor elkaar kreeg, en dat ze nu het aantal toegestane taps voor 1 dag zal verminderen tot 100.000 gesprekken als straf.

 8. 18

  Een twitterende Verhagen meldt zojuist dat het hem ook “vet kicken cool” lijkt om alle niet CDA-ers te hacken en te kruisigen op het interweb.

  Donner meldt dat hacken geen zwaar beroep is, en dat ze makkelijk tot 80 jaar kunnen doorwerken, Bos is het hier stiekem mee eens maar durft het nog niet in het openbaar te zeggen en Balkenende opende zojuist de 27e vergadering van de Puttense zeeverkenners en zegt dat hij daarom geen tijd heeft om te reageren.

  Ondertussen heeft Middelkoop geen clue waar het allemaal om gaat en heeft zojuist om een atoomaanval op Rusland gevraagd, Jack de Vries heeft een zeeverkennerspakje aan en slaapt vanavond op het Catshuis.