1. 1

  De speech gaat vooral ook over inleving. “One of the greatest formative experiences of my life preceded Harry Potter, (…) working in the research department at Amnesty International’s headquarters in London.” Maar leest u vooral zelf verder.

  Knap dat ze AI en wat daar achter schuilt op deze manier in beeld brengt bij Harvard studenten van die leeftijd.

  (Dank u voor deze toespraak, EVH of onbekende linkposter.)

 2. 4

  Goed stuk. Herkenbaar ook (voor mij toch). Alleen hebben mijn failures me nog geen succes opgeleverd (in de zin van je ware roeping volgen).

 3. 5

  Geen twijfel aan dat Rowling the right kind of failure wilde laten zien… in volkomen relatie met die andere Harvardonian die nu president van de VS is.

 4. 6

  @2, ik vond dit citaatje veel veelzeggender:

  “er waren Harvard-studenten die klaagden dat Rowling geen ‘leider’ is”

  Hoeveel van die wannabe-leiders zullen later gewoon (goed verdienende) loonslaafjes worden en dan maar boekjes kopen van managers en politici die het “gemaakt” hebben in de hoop dat succes te kunnen evenaren via de een of andere geheime formule?

  Vrij elitair-primaire reactie van die studenten als je het mij vraagt. Maar goed, het feit dat ze ambitie hebben, is op zich dan wel weer positief.

 5. 7

  Bein, op een bepaalde leeftijd, zwam zwam, denk je dat die studenten gewoon gevangen zitten in hun leeftijd, zwam zwam. Prima goal van Ibrahimovic.