1. 3

  Ja zodra ik linkte haalde ze het weg, het was een historische race to the bottom. Echt geweldig hoe dat filmpje de sociale achilles hiel raakte en om te zien hoe al die POM-kijkers leegliepen. Typisch van die types die als ze aan de macht komen interracial porno gaan verbieden omdat ze het niet kunnen verteren dat negers het met blanke vrouwen doen.

 2. 6

  Helaas Dr Banner ik was te laat met m’n mirror want eigenlijk dacht ik dat ze bij GS wel de ballen hadden dit laten staan. De maatschappij dat zijn zij, toch?

  Henrik, kan je ook normaal reageren?

 3. 7

  Dat verbaast me dan weer. Ik heb het filmpje gezien en had niet kunnen vermoeden dat de hordes daar zo op los zouden gaan dat GS het zou verwijderen.

  En voor GS blijft intussen gewoon gelden wat Stephen Fry ooit zo fijntjes zei over een heel beroerd liefdesliedje: “Sometimes there just isn’t enough vomit in the world.

 4. 10

  Je zou het wellicht ook kunnen zien als wel ballen hebben. Ik zie een steeds groter wordende kloof tussen de makers en kijkers bij Geenstijl. De toon en topics verschuiven, vrijwel onopgemerkt maar gestaag, er is een plan.
  Hoe dit spanningsveld uit te doven is wellicht de grote vraag binnen de “directie” want aantallen is hun zout en als je daar een wond van krijgt..

  Wat mij een beetje verbaasd is dat er, ondanks de klaarblijkelijke weerzin, veel naar Geenstijl wordt gekeken. Ook hr Stijn :?)

  Ik kijk al heel lang.

 5. 15

  Kom maar weer van de barricaden af, Carlos. Filmpje heb ik verwijderd op verzoek van heur moeder. We zijn nog aan het uitzoeken of de uploader ook haar Turkse ex-vriendje annex stalker is. Mooi man, die multiculturele samenleving.

 6. 16

  :) Zo loeren we altijd naar elkaars tuintje.

  *zoekt z’n gs pet en tshirt op* daar heb ik wel eens een ferme stomp voor gehad op camping Zeeburg btw.

 7. 18

  Het zit zo vooraleer…

  Ik lig graag plat op de grond en kijk naar boven, de wolken de sterren (mooiste liedjes van Ohm Khalsoum gaan hierover) . 180 graden daar is een complementaire hoek voor nodig..Sargasso en Geenstijl..samen prima. U weet in welke hoek ik me thuis voel maar besef dat het complement noodzaak is. Ik erken dat maar zo nu en dan valt het me op dat de grote kritiekers (Stijn b.v.) het over kots hebben maar dan wel “papier hier” zijn, zeg maar.

  No offence..

 8. 19

  Die stomp he..als laatste…ik zoek soms de opening/confrontatie..ooit t-shirt black en white power om te proeven en onlangs T-shirt GS op mijn favo camping. Krijg ik me toch gelijk een konfrontatie (geweldadig ook nog, maar ik heb zwarte band karate..dat helpt) met kaalkopjes op de camping zeg.

  Ik bedoel het als allemaal niet zo zwart/wit, veel complexer.

 9. 21

  Weetjewat we beginnen bij de nicks..de mijne (larie) toont dat wat we zeggen ierwat licht is en aldoende zo gewogen moet worden..de Uwe daarintegen is je tegenstanders afmaken middels Cyanide..toont wel de verschillende/afwijkende opstelling in deze.

 10. 29

  @ larie,
  ik beken dat ook bij mij soms de nieuwsgierigheid het wint van de afkeer. Dan zap ik weer eens langs GS, om er meestal snel spijt van te hebben: Ik kan erg zuur worden van dit soort sites.
  Dus is het voor mij beter om er weg te blijven. Want waarom zou ik mijn tijd besteden aan bagger?