1. 2

  Zou ik ook zeggen @Larie: een nieuwe lente een nieuw geluid. Neem de wereld zoals ze komt. Niets mooiers dan een japanse kers in bloei. Vroeg of laat, even mooi.

  Wanneer zou de winter – de seizoenen – trouwens helemaal verdwijnen. Lijkt me wel bijzonder een seizoenloos jaar.

 2. 3

  Toch frappant. Zag van de zomer beestjes die ik nog nooit eerder in mijn tuin had gezien. Krekels, vreemde vliegjes en opvallend veel eksters met herrie. Geen spreeuwen, nauwelijks mussen. Als nu die regen nog wat minder wordt is het helemaal zo slecht nog niet…

 3. 4

  Ik vertrouw het niet. Ik heb voor de zekerheid de oliekachel toch maar weer aangezet, hetgeen best mag met een zo lage olieprijs dezer dagen. Bovendien, hoe meer olie we deze winter gebruiken, hoe lager de prijs volgens jaar weer is. Andere steden rond de 40e latitude graad:
  NY (20 C), Beijing (2 C), Ankara (3 C), Barcelona (15 C), Naples (15 C), Rome (16 C).

  Niet zo snel en pseudowetenschappelijk edoch, zegt de Nederlandse stichting Heidelberg Appeal Nederland.
  http://www.stichting-han.nl/english/organisation.html