1. 1

  Ik vond Zomergasten ook tegenvallen. De gasten schijnen minder interessant dan vroeger, maar dat kan aan mij liggen.

  Voor Zomergasten moet je een bepaalde levenservaring, openheid, intelligentie, diepgang en belezenheid hebben. Alleen dan wordt het echt interessant. Moszkowicz miste de openheid of diepgang een beetje.

  Daarom verlang ik ook zo naar die uitzending met die Vlaamse, vrouwelijke professor wiens naam ik tot mijn grote schande kwijt ben. Dat wordt – zo voorspel ik – de beste Zomergasten van dit jaar.

 2. 4

  Het ligt voor de hand om tijdens Christine aan Oliver Sacks te denken, neuroloog, psycholoog. Soms ook een te ijverige indrukmaker. In de beste Belgische en Franse vrouwen zit een toverieke fee die impressie opwekt. Toch wat anders.

 3. 5

  In de beste Belgische en Franse vrouwen zit een toverieke fee die impressie opwekt.

  Dat is een mooie @mescaline.
  Respect!

 4. 7

  Maar bon, ik ben wat cru, haar uitslag viel nog goed mee gegeven (1) nieuwkomer en (2) de omstandigheden.

  En mevrouw IS natuurlijk top, cf. haar nominatie voor “de Grootste Belg” (klikmelink).