1. 3

  Dat mag geen verbazing zijn, New York stikt van de ratten en kakkerlakken. Ik heb nooit begrepen dat er zo’n enorme politieke/maatschappelijke acceptatie van dat fenomeen bestaat. De meeste New Yorkers geloven dat ratten bij een stad horen, en je ziet ze hier regelmatig over straat, in de subway, in parkjes etc lopen. Het is geen enkel politiek issue ook.

  Wat wel weer goed is aan Amerika is dat alle inspectie resultaten gewoon online staan, dus niemand die kan zeggen: hey i didn’t know:
  http://www.nyc.gov/html/doh/html/rii/index.shtml

 2. 4

  Ik heb ooit horen beweren dat ratten in een stad overal zijn (als in, binnen een straal van 10m van je af zit een rat, als je je op een willekeurige plaats in de stad bevindt). Verschil is dat je ze hier meestal niet ziet.

 3. 5

  Mijn god.. Met tig cameraploegen de managers van Enron belagen kan ik nog begrijpen, maar frietbakkers en kassieres? Voor een nieuwsitem over ratten in NY?

  Ik ruik een conspiracy! Ik zal eens gaan zoeken naar geplaatste putopties in KFC..

 4. 7

  ”je ziet ze hier meestal ziet” @ Bismarck.

  Hou op schei uit. Zijn allemaal laffe watjes hier!…die ratten. En wat te denken van vliegen dan?!…zelfde laken een pak! Ga b.v. in Afrika maar eens met je zoon of dochtertje naar buiten…na het leegslobberen van een bordje havermout. Hangt binnen no- time een hele tros rond de mondhoeken de pap weg te kanen! Pandemonium! Wegslaan en vlug snel een doekje…en afvegen die mondhoeken…

  En dan zie je die rouwdouwers van Afrikanen…raken helemaal niet in paniek! Laten vliegen gewoon begaan! Slim genoeg te beseffen dat wegslaan geen énkele nut heeft…

  …óf gewoon te lui om de mondhoeken af te vegen…of geen doekje…kan ook…