1. 2

  @1 Joehoe: lees het artikel eens. Het is wel heel veel “hozanna”, maar die gasten lijken eerder van “een ander Joods geluid” – of doen zo. En check die batch die ze dragen: das de palestijnse vlag!

 2. 5

  Edoch, toch 10 punten voor Ahmadinejad van mij; waar die joden zich ook bevinden in het spectrum van het jodendom, ik kan het zeer waarderen dat Ahmadinejad met alles en iedereen in gesprek durft te gaan en zich in die gesprekken doorgaans ook nog eens weet te kwalificeren als een eerlijke, goed geinformeerde en rationeel denkende man.

  Of ie dat ook is, is een tweede, maar ik gun hem in ieder geval wat internationale verhoudingen betreft het voordeel van de twijfel. Ik heb liever een klaarblijkelijke klootzak waar je rationeel mee in discussie kunt dan een klaarblijkelijke goedzak die alleen maar onzin uitkraamt.

 3. 6

  Dit zijn de jongens van Neturei Karta (www.nkusa.org) , een joodse club volgens welke de stichting van de staat Israel tegen de wil van god in gaat. Ze stellen dat de joden niet voor niets uit hun land zijn verbannen, en dat ze gedoemd zijn om te dolen over de wereld.

  Overigens is dit een tegenbezoek. Tijdens de holocaustconferentie waren ze nog in Teheran waar ze cadeau’s van Ahmadinejad kregen.

 4. 10

  @mescaline: niet misschien, zeker. Lukt me niet om alles bij te houden. Had toen wel ergens gehoord over die aparte rol van die specifieke stroom.
  Afijn, weer wat geleerd.

 5. 12

  Ik bedoel, is wat sommige mensen beweren dan echt waar, dat al die woeste haatspeeches op het journaal gewoon verkeerd vertaald zijn en dat hij helemaal niet knettergek brult dat alle joden dood moeten? (maar alle zionisten oid)

  Of zegt hij allebei?