QvdD: Kachel voor de rechter

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

“Desnoods moet het bedrijf verhuizen. U kon het weten, dat is het risico van het ondernemerschap. Het is geen noodsituatie. Als u wilt, kunt u in beroep”

“Dit is belachelijk en triest, de dictatuur van CDA en sekte ChristenUnie. We gaan failliet door die bende.”

Rechter versus de cafébazen tijdens de rechtszaak van horeca-gelegenheid De Kachel.

Reacties (4)

#1 Martijn

Verfrissend, eindelijk krijgt eens een keer niet de PvdA de schuld.

Ondertussen toch maar een rokersruimte maken in De Kachel?

  • Volgende discussie
#2 Karel de Grote

,,Nu hier gerookt mag worden heb ik het veel drukker, dus het zou nog wel uit kunnen ook. Kan ik mooi die maand gebruiken voor een verbouwing of een lange vakantie,” aldus Bert Crum in al zijn wijsheid samen met “De drie uiltjes” die de gevel sieren van zijn café. (bron: http://www.gic.nl)

Ik ben geen jurist maar volgens mij lees ik hier de bekentenis van een economisch delict. Ik ben bijna in staat alleen al vanwege dit feit aangifte te doen los van de overtreding van het rookverbod. Maakt mij boos deze houding. Een “ander” probeert wel zijn brood te verdienen binnen de marge die de wet hem of haar stelt, mee eens of niet. “Weet je wat ik draag voortaan de btw e.d. niet meer af, kan makkelijk uit want ik ben nog goedkoper dan al mijn concurrenten.” “Kan ik mooi vroeger met pensioen. Vraag me dan alleen af in wat voor soort “villa” ik kom te wonen nadien.”

@1 verfrissend? Het is maar net welke dominee preekt in je eigen parochie, waar aan welke kant de schuldvraag wordt neer gelegd. Niets nieuws onder de zon.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 HENK

………En de middelvinger werd opgestoken naar de rechter.Dat geeft dan gelijk aan met wat voor nivea je te maken hebt!Daar laat ik het maar bij.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 jan

Goed onthouden die naam ‘de kachel’. Als je graag in gezelschap verkeert van mensen die roken, vloeken en vinger opsteken dan kun je daar gerust naar toe.

  • Vorige discussie