Quotes van de Dag: generaal pardon

Wij hopen in deze regeling op mededogen en voorts zal het u niet verbazen dat er een einde moet komen aan de bio-industrie.

Marianne Thieme liet in het debat over het generaal pardon nog maar eens zien waarom ze volksvertegenwoordiger is geworden.

Ook opvallend was de knieval van Hans Spekman (PvdA), die zijn motie voor het toelaten van asielzoekers die niet ononderbroken in Nederland waren verbleven (zgn. Dublin-claimanten), moest intrekken onder druk van coalitiegenoot CDA.

Binnen het generaal pardon vallen ook asielzoekers die hadden gelogen over identiteit of land van herkomst, wat tegen het zere been van Sietse Fritsma (PVV) was:

Het loont om als asielzoeker te liegen en te bedriegen, dan mag je blijven. Dat is puur verraad aan de Nederlandse samenleving.

 1. 1

  Wat ik ook wel zorgwekkend vind is dat getrouwd zijn de enige vorm van geaccepteerde “duurzame relatie” is.

  Daar waren we in Nederland toch al lang vanaf gestapt?

 2. 11

  Haha; lekker scherp Roy.

  Luister ik denk dat ik een stukkie schrijf over jou; ben ik lekker snel klaar; ohnee dan jat ik jouw ideetje; oh maar dat geeft natuurlijk niet bij GC.

 3. 12

  @Spuyt12: neu, maar er zit nogal een verschil tussen ‘het gewone volk’ en het ‘radciale (gewone) volk’. Wij doen pwecies wat hunnie willen; nee; ECHT!