1. 1

  Paddo’s zijn wel redelijk link. Ik ken iemand die na een half jaar nog flashbacks ofzo had.

  Maar ja, om nu de Nederlandse overheid de schuld te geven van dat meisje haar dood. Tjongejonge. Als je teveel alcohol ophebt kan je de gracht in donderen. Hadden we haar ouders hier dan over gehoord.

  En sinds wanneer is die brug bij NEMO zo hoog dat je als je er van afspringt op slag dood bent?

 2. 2

  Weer een kutactie van de gristenen, om zo maar alles te verbieden wat hun pet voorbij gaat.
  Het verhaal met paddo’s is simpel; weet waar je aan begint. Als je het niet aan kan dan is daar de enige wet die bestaat; het recht van de sterkste. Blijkbaar waren de brug en de paddo’s sterker dan het meisje, soi. Weer een kutfransoos minder.

 3. 4

  Ja die link had ik nog effe overwogen erbij te zetten, maar t is een Duitser he ;)

  Maar goed, we hebben ook genoeg verhalen gehad over studenten ontgroeningen waar wel es een dooie viel, en toen was het Foei! tegen ontgroeningen, niet tegen alcohol. Toegegeven, als ze daarbij Andy hadden gebruikt ipv alcohol was er ook wel terecht Foei gezegd tegen ontgroeningen. En hebben ze het later niet ook nog es met water geflikt? En oh ja, was er niet dat meisje dat zich dood dronk aan water omdat ze zo bang was dat ze door haar XTC gebruik uit zou drogen?

  Maar serieus: er is natuurlijk wel een verschil: van de eerste keer een paar biertjes ga je niet dood.

 4. 8

  Waar ik mezelf vooral aan erger is de onwetendheid van de lui die erover moeten beslissen. In de eerste zin van Teeven scheerde hij meteen maar het trippen op paddo’s en lsd over een kam. “Daar kan je gek van in je hoofd worden”.

  Maar wat wil je. Als zoon van een bankbiljettencontroleur denkt hij waarschijnlijk liever economisch en zakelijk dan spiritueel en genuanceerd.

 5. 10

  Nu in ieder geval al een tsunami aan demonisaties.

  Punt is wel dat paddo’s een verzamel naam is. Er zit behoorlijke shit tussen. Wellicht handig om onderscheid te maken.

  Dat chemische goedje wat zo’n effect geeft maakt zo’n zwam overigens aan om niet gegeten te worden. Heb je toch weer een stelletjes sukkels die het dan juist weer gaan doen. Waar doe je het dan voor als zwam vraag ik me dan af.

 6. 12

  Het is in ieder geval een andere invulling van het leven dan de paddo zelf voor ogen had. In de bloei van zijn leven ontmand door iemand die zijn geslachtsorgaan wou verorberen. Erg triest.

 7. 13

  “Nu in ieder geval al een tsunami aan demonisaties.”

  Hier ben ik het mee oneens: het is juist de tsunami die gedemoniseerd wordt.