Quote van de Dag: Wilde plannen voor De Uithof

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,
[qvdd]

Zeker nu bekend is geworden dat er zo’n 100 miljoen euro bij elkaar geschraapt moet worden voor een nieuw Thialf, moet Den Haag zijn kans grijpen om De Uithof als alternatief aan te bieden. Wat zou er mooier zijn dan grote internationale schaatstoernooien naar Den Haag te halen en de tribunes van De Uithof gevuld zien worden met een uitzinnige menigte?

Richard de Mos, gemeenteraadslid voor de PVV, de partij die de linkse kerk regelmatig verwijt er dure hobbies op na te houden, wil in Den Haag graag meer leuke dingen voor de mens. De Mos wil dat de gemeente alles in het werk stelt om van de in verval geraakte schaatsbaan De Uithof ‘de ijstempel van Nederland’ te maken. Wethouder Karsten Klein van Sport liet al weten dat dat er niet in zit. Den Haag moet namelijk 150 miljoen bezuinigen.

Reacties (4)

#1 Quintana

Hoewel dit “voorstel” van het gebruikelijke barpraat niveau is van zowat alles wat de PVV naar buiten brengt, zit er misschien nog een positief puntje aan.
Het zou kunnen bijdragen aan het toch al ontstane gevoel van urgentie omtrent de vervanging van Thialf.
Daar moet namelijk wat vaart achter komen want dat is goed voor het schaatsen en voor Friesland.

  • Volgende discussie
#2 Henk van S tot S

Wat hebben die pvv-ers anders dan met het rijden van een scheve schaats nu ineens schaatsen ;-)

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Chris

Wat mij het meeste steekt aan zulke plannen is dat men op deze manier probeert het gras voor andermans voeten weg te maaien. Net als dat onzalig idee om net als in Rotterdam een race-evenement in de Hofstad te gaan houden. Laten de dames en heren van de PVV zich liever bij hun agenda van vrijheid en veiligheid houden.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Chris

De PVV vindt het dus een efficiente besteding van overheidsmiddelen als de ene Nederlandse schaatsbaan gaat concurreren met een andere Nederlandse schaatsbaan om grote toernooien binnen te halen…..

  • Vorige discussie