Quote van de dag: Verdonks geldschieter

Dat aanbod is rechtstreeks aan haar zelf gedaan. Zij weet wie het is, maar dat zal haar nooit beïnvloeden. Daarin moet je haar geloven, zoals je moet geloven in de belofte dat ze het fileprobleem zal oplossen.

Verdonk (Foto: Flickr/FlickrSoldMeOut)Aldus woordvoerder Kay van der Linde over de invloed op Verdonk van de anonieme gulle gever die voor 135.000 euro de kaartjes van haar introductiefeest opkocht. Verdonk wilde op donderdagavond in Amsterdam, bij de presentatie van haar politieke beweging Trots op Nederland, niet bekendmaken wie de geldschieter is.

 1. 1

  “zoals je moet geloven in de belofte dat ze het fileprobleem zal oplossen.”
  Haha! Dus dat andere hoef je ook niet te geloven.

 2. 3

  Ik vind het verontrustend dat Verdonk geen inzage geeft in wie haar geldschieters zijn, of het nu voor het feest of voor haar beweging in het algemeen is. Bij de gemiddelde moskee wil ze alle financiële banden in kaart hebben gebracht, maar wie trekt er bij haar aan de touwtjes?

 3. 5

  Ik ben gisteren, met mijn kind van 6, langs de foto van ‘Heilige Rita Met Stuur’ gefietst. Op mijn fiets ontstond snel consensus: wij zagen geen bezwaar tegen deze topvrouw als piratenkapitein.

 4. 6

  Kay is in bij populistische politici—->
  Vreemde vogel die man.
  Hij ziet er nog Arischer uit als The Boys from Brazil.
  Rita heeft trouwens een minder zwarte gezichtsbeschildering om associaties met de zwarte weduwe verder te voorkomen.