Quote van de Dag: Twitter

[qvdd]

Ik heb mijn Twitter-account en Hyves-account opgeheven. Ik krijg de laatste tijd vele kankers toegewenst, van homokanker tot algehele kanker. Ik ben er klaar mee.

Als je op Twitter iets zegt, dan zeggen ze toch: ‘Het is niet waar’. Dus ik dacht: ik stop met die hele meuk. Ik heb bij Twitter ‘delete account’ gedaan en bij Hyves ook. Ik heb geen contact meer met mijn achterban, maar het geeft het niet.

De druppel was dat een jongetje van 12 op Hyves zei: ‘Krijg toch de kanker, vuile homo.’ Toen stopte ik ermee.

Paul de Leeuw legt uit waarom hij stopt met Twitteren.

 1. 2

  wat een verliezer die Paul de Leeuw, over One Issue gesproken, triest dat hij wordt uitgescholden, op een elitaire manier heeft hij natuurlijk honderden mensen voor lul gezet.

  Hopelijk het begin van minder pdl op de tv

 2. 4

  Jonas wat is dit voor een lulkoek, hij is een verliezer omdat hij een one issue figuur is. Krijgt daar 700000 euro aan belastinggeld voor en schrikt er van dat naast het vara bestuur NL niet alleen bestaat uit klapvee?!

  Maar goed als Paul je te dicht aan het hart licht dan zal ik hier mee kappen capice

 3. 5

  @Sander: je bent totaal onbegrijpelijke wartaal aan het uitslaan.

  Paul de Leeuw houdt op met twitteren omdat hij teveel wordt uitgescholden, en jouw reactie is dat ie “One Issue” is?? Welke One Issue in hemelsnaam? Wat nou elitair?

  Denk eens wat beter na voordat je wat opschrijft, dit is echt voor niemand te volgen.