Quote van de Dag: Negatief vergrootglas

[qvdd]

“Heden heb ik besloten mij terug te trekken als kandidaat-Kamerlid voor de Partij voor de Vrijheid. De afgelopen twee weken heb ik mogen ervaren wat het betekent om continu onder een negatief vergrootglas te liggen. Ik voel mij in een dergelijke positie niet senang en wens niet op die manier de komende vier jaar door het leven te gaan.”

Gidi Markuszower, de beoogde nummer vijf van de PVV trekt zich terug. Hij kwam in opspraak wegens het ongeoorloofd dragen van een wapen en zijn radicale ideeën over joden die het Goldstone-rapport steunen.

 1. 5

  @3 als het klopt wat jij zegt dan denk ik dat het toch een stuk beter voor de PR van Wilders was geweest als dat ook zo naar buiten was gebracht.

 2. 7

  Ik kan me moeilijk voorstellen dat iemand die religieus fanatiek is en vanuit een positie als parlementslid dat fanatisme bij uitstek een sterke stem kan meegeven, toch uit zichzelf besluit om op te stappen vanwege een ‘negatief vergrootglas’. Dat vind ik vrij onwaarschijnlijk.

  @5 Dat betwijfel ik. Dan is de eerdere aanstelling een falen van de partij. Nu kunnen ze gewoon doen alsof er eigenlijk niks aan de hand was.

  @6 Zondag is een rustdag :)

 3. 11

  @7: Het was zaterdag al bekend, maar dat is natuurlijk ook een rustdag, net als de maandagmorgen, neem ik maar aan, want nog steeds niet aangepast.

 4. 12

  De beste man zal het vast op een andere manier bedoelt hebben, maar een ‘negatief vergrootglas’ verkleint.
  Ik heb zelf twee van die verkleinglazen voor mijn ogen hangen.

  Zie ook hier.

 5. 13

  Ik heb die verkleinglazen aan de achterkant gezet om de uitstoot wat minder te laten lijken.
  On Topic: mag je nu ook al geen wapen meer dragen als je uitgaat? Hoe met men dan uitgaan?