Quote van de Dag: Moszko als debater in de Kamer

[qvdd]

Ik kan er helaas niets meer over kwijt. Laten we het erop houden dat het verzoek me iets te vroeg heeft bereikt. Maar ik zou als debater niet misstaan in de Kamer.

Strafpleiter Bram Moszkowicz claimt te zijn benaderd voor de post van Minister van Justitie. Door welke partij(en) wil hij niet kwijt. Eva Jinek slaakte vast een zucht van verlichting toen hij er voor bedankte…

  1. 4

    Ervaringsdeskundige misdadigers dumpen hem vaak als ze in hoger beroep gaan. Misschien is hij bij een van de drie regerende ‘partijen’ door een wat oppervlakkigere screening dan die van de boeven gekomen. Nu nog eens zien welke partij dat durft te bekennen.

  2. 5

    Hij begint al net zo beroemd te worden als zijn vader, maar jammer genoeg niet om dezelfde reden. Max werd beroemd als strafpleiter, die af en toe in het nieuws kwam vanwege een geruchtmakende zaak, waarin hij een hoofdrol speelde. Bram vooral omdat hij om de haverklap zijn kop in de kranten weet te krijgen, en daarnaast af en toe een strafzaak voert, wanneer die maar genoeg publiciteit oplevert.

  3. 6

    Had t wel mooi gevonden. Hij heeft in ieder geval het intellect en de kennis om een goede bestuurder te zijn. Tevens staat hij bekend als een netwerker, wat natuurlijk ook altijd handig is voor een minister. Van mij mag hij minister worden.