1. 1

  ‘Huiver’ lijkt mij geen andere en meer reacties te kunnen / zullen uitlokken dan die gespuid in GC ‘Stop Kindersex’ van 08.02.09. Er valt dus weinig of niks te verwachten. Maar goed, nog een.

  1Eerst dan nominaal over de verwijzing ?pedofielenwebsite? die nu ook in België gaat opereren. ?Pedofielenwebsite? Is dat geen misleidende naam? Wie noemt die ?site? zo?

  2”Ik huiver van dit soort initiatieven?, merkt de Belgische minister van Justitie over die ?site? op. Dat doen ze vaak, dat soort lui, ?huiveren?, als je per ongeluk op hun terrein komt. Maar als er dan in dit geval gehuiverd moet worden, dient die minister dat primair van pedosexuelen te doen. Dat zijn pas ?êtres? om van te huiveren.

 2. 2

  ’t Schiet – naar ik had voorzegd – niet op met die reacties op ‘Huiver’.

  Om dan maar een huiveringwekkend gat te vullen dít. Ik heb het in steno van de ?webside’ ?Vlaams Belang? (VB = fascisten, zo niet erger) geplukt. Daarop wordt – hoe jammer toch onweersproken – het wanstaltig juridisch beleid van België aan de kaak gesteld.

  VB 020309 Geen straf voor jonge agressors
  In de Franstalige krant La Dernière Heure stootten we afgelopen week (25/02/09) op een schrijnend voorbeeld van het lakse justitiebeleid en het klimaat van straffeloosheid dat heerst in dit land. De 13-jarige Marc werd enkele weken geleden in Brussel in elkaar geslagen en overvallen door vier jongeren tussen 15 en 17 jaar oud, genaamd Ilias, Yassin, Younes en Mohamed… In de krant vertelt de moeder van Marc wat haar zoon overkomen is: ?Zij [de vier daders] kwamen op Marc af en eisten zijn gsm. Marc wou die niet geven. Toen zijn ze alle vier op mijn zoon gevlogen. Hij viel, en kon niets meer doen. Ze hebben hem geslagen en gestampt, en zijn zelfs op hem beginnen springen?, aldus de aangeslagen vrouw.

  De vier daders zijn er dan toch in geslaagd Marc zijn gsm afhandig te maken, evenals zestig euro die hij op zak had. Nadat ze het op een lopen hadden gezet, werden ze gearresteerd door de politie. Ondertussen was Marc al met een ziekenwagen naar het ziekenhuis gebracht. ?Toen ik op het politiebureau aankwam,? zegt de moeder van Marc, ?zaten die vier daar broodjes en kebab te eten.?

  VB 010209 Kickbokser vrijgelaten
  Een 16-jarige tiener die op de kermis in Vilvoorde drie agenten in elkaar sloeg, werd 1 dag later alweer vrijgelaten. Wegens plaatsgebrek in gesloten jeugdinstellingen. De jeugdige kickbokser heeft de knepen van zijn ?sport? ?

  Een sidderende greep uit legio van dit soort berichten.

  En nu die Belgische minister huiveren van acties om kleine, onschuldige kinderen te redden uit de tengels van monsters. Pedosexuelen! ?t Kan en zal wel, maar objectief lijkt mij ?s mans huiveren zijn positie te betreffen. Als toen Herodes, die ook ver ging. Moge het ?s ministers eventuele kinderen goed gaan.