Quote van de Dag: Dikkerdjes

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Een persoonlijke trainer geeft ook adviezen over voeding en rust. Je kunt ook niet je persoonlijke problemen aan een computer kwijt.

Wii Fit (Foto: Flickr/yatta)

Aldus Carlos Lens, de persoonlijke trainer van Linda de Mol en Paul de Leeuw, over de Wii Fit. Dit is het nieuwste spel van Nintendo, ontwikkeld voor fitnessoefeningen om gewicht kwijt te raken. Ontkent Lens hiermee de kracht van de console om af te vallen, of zegt hij juist dat mensen met een overgewicht mentale problemen hebben?

Reacties (8)

#1 Joost

Ja, natuurlijk is hij negatief. Zou ik ook zijn als er een programma op de markt kwam waarmee mijn werkzaamheden overgenomen worden.

Met dat psychische aspect heeft hij overigens (vooralsnog) wel een punt. Wat voeding betreft niet, want daar kan een programma ook advies over geven.

 • Volgende discussie
#2 Snarf

De persoonlijke trainer van Paul de Leeuw…

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Mark

Het zijn allemaal hulpmiddeltjes. Je kan ook een hometrainer in je kamer neerzetten en vervolgens nooit gebruiken. Wie weet is zo’n Wii leuker, maar that’s it.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 Packet Storm

Mijn vriendin heeft mij afgelopen vrijdag WII fit cadeau gegeven (misschien probeert ze me iets duidelijk te maken) en ik moet zeggen: Je zweet je kapot. En het is leuk!

En wat voor mij leuk is, hoe vaker en beter je het doet, hoe meer dingen je unlockt. Dus het werkt een soort verslavend.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Mark

Wat unlock je zoal?

En de bierbuik heeft er baat bij begrijp ik?
;p

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 harrie

ga lekker naar de sportschool man

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 Packet Storm

@Mark

Je begint bijvoorbeeld met 5 spieroefeningen.. Als je dan een half uur oefeningen gedaan hebt, krijg je er bijvoorbeeld een nieuwe oefening bij. Ook worden de scores van alle spelers bijgehouden, dus er is bij ons thuis een hele wedloop ontstaan om bij elk onderdeel bovenaan te staan.

@Harrie
Als ik een half uur over heb, ga ik wel aan de WII fit en niet naar de sportschool. Bovendien voel ik me in een sportschool niet op me gemak, en als ik in mijn woonkamer die 15 push ups niet haal is er lekker niemand die het ziet.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 Paul

Ga lopen of fietsen, denkend aan wat je kunt kopen van het uitgespaarde sportschoolabonnement cq niet gekochte apparaat. Bovendien zie je dan, zeker tijdens kalmpjes lopen, minstens zoveel mooie mensen als in een sportschool, en nog appetijtelijker gekleed ook.

 • Vorige discussie