Quote van de Dag: Bleker wist het al

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,
[qvdd]

Ik ben er niet bij geweest. Maar ik heb het in zo’n vroeg stadium uit zo’n goede bron gehoord, dat ik moet aannemen dat ik op 18 augustus, toen ik met de partijvoorzitter een uitgebreid gesprek voerde over de positie van onze partij, zonder dat ik het wist tegenover iemand zat die toen al kandidaat-staatssecretaris was.

Ernst Hirsch Ballin meldde vrijdag in een interview in de Volkskrant dat Henk Bleker in augustus, toen hij nog partijvoorzitter was van het CDA, met Maxime Verhagen al had afgesproken dat hij staatssecretaris zou worden bij Economische Zaken.

Reacties (2)

#1 Paul

Mag een mens wat verdienen? En zeker als dat gebeurt voor het landsbelang en in de strijd tegen islamietels, natuurmaffia en kunstenmakers.

  • Volgende discussie
#2 Michel

Ik kan allerlei snedige opmerking over het CDA bedenken maar het is dan ook niet mijn partij. Wat ik erger vind is dat het weer een bevestiging van is van het slechte imago van de politiek. zie #1

  • Vorige discussie