Quote du Jour:Borrol

Quote du Jour“Regel alsjeblieft een Bob voor de kerstborrel” Leo Maat van Bureau Verkeershandhaving OM.

Jawel het is weer tijd voor de traditionele kerstborrel bij veel bedrijven. In korte tijd veel drank naar binnen slaan en vervolgens met de auto naar huis. Maar uiteraard niet alvorens je even grondig te hebben misdragen. Althans, dat is volgens Monsterboard het risico van een kerstborrel. De babbelbox is benieuwd en wil wel eens weten: Hebt U zich wel eens misdragen op een (kerst)borrel?

 1. 2

  Héél interessant altijd de kerst/nieuwjaarsborrels.
  Na een paar alcoholische versnaperingen komt het gekonkel en psychologische spelletjes binnen de bedrijven naar boven.

 2. 3

  Kerstborrels worden op de uni niet gehouden op de laatste werkdag voor kerst, want dan heeft iedereen die belangrijk genoeg is om een kerstborrel te verordoneren al vrij genomen. Alleen peons zijn er nog.

 3. 5

  Meerdere keren, een lege maag vakantietje in ’t verschiet en dan wijn..gaat vrijwel altijd mis met me. Klap op de wang, glas bier in mijn shirt van een vent die blijkbaar bij een dame hoorde en nog wat van die dingen..maar ook goed gezelschap van overgehouden.

  Zoals Ruud Oost al opmerkte..de info die je dan via al je zintuigen naar binnen krijg overstijgt het dagelijkse koffiepuntgeneuzel. In vino veritas , zeker weten.

  Das wel weer genoeg lifelog.

 4. 6

  Kerstborrel bij oude werkgever ontaarden standaard altijd in een discussie wel programmeertechniek nou de voorkeur had.

  Tegenwoordig gaat het over politiek en de laatste ins- en outs rond de personeelsgang.

 5. 7

  Overigens neen, ik misdraag me niet met alcohol achter de kiezen. Hooguit dat het legen van de blaas niet geheel correct gebeurt op de daartoe bestemde gelegenheid.