Quote du Jour | Wonderen bestaan in B.A.

SargQdJ09Dijo que lo hizo por intuición y porque le llamaba la atención que un policía “miraba para arriba” (Clarin)

Taxichauffeur Miguel (39) in Buenos Aires zag een politieagent naar boven kijken en intuïtief stapte hij uit zijn auto om te zien wat er aan de hand was. Enkele seconden later klapte een 23-jarige vrouw op het dak van zijn taxi. De vrouw overleefde op wonderbaarlijke wijze een val van de 23-ste verdieping. Ze was gesprongen van het Hotel Panamericano tegenover de beroemde Obelisk, symbool van de stad. God keek van boven toe en greep in, dat mag duidelijk zijn. Als Miguel niet was uitgestapt was hij op zeker dood geweest. Nu leven beiden nog, dankzij la mano de dios die weer eens kordaat ingreep. In het diep gelovige Argentinië heeft men geen KRO emo-tv met Yvon Jaspers nodig ala Wonderen Bestaan. Nee in Argentinië liggen de wonderen gewoon op straat.

  1. 8

    Wonder? Ik zie als saldo dat de vrouw die dood wilde niet dood (maar waarschijnlijk ernstig verwond) is en dat de taxi van meneer kapot is. Dat klinkt als verlies-verlies.

    Een echt wonder zou een euthanasiekliniek zijn, zodat die mevrouw helemaal niet van een flat hoefde te springen.

  2. 10

    @8 Misschien is het wonder hieraan wel dat deze dame nu dankzij haar reddende engel de ogen geopend worden en dat zij nu wel de ware Jacob vindt, waarmee ze nog lang en gelukkig leeft.