1. 3

  ha, indien hij in een niet gepantserde auto rijd word hij binnen een week vermoord. wat mij betreft rijd ie in een leopard tank rond.(beetje goedkope manier van commentaar leveren. het is hier toch geen “geenstijl”? of vergis ik me? )

 2. 6

  @whazzaa: Goedkoop? vind van niet.
  De soennitische minderheid ziet in de vooruitgang een achteruitgang, de comfortabele positie moet worden afgestaan en zint nietsdoende op wraak. Symboliek speelt een grote rol in veel culturen, zo ook de Arabische. De pantoffel, het slaan ermee, is bij uitstek het symbool van verachting in Irak. De toekomsgerichte visie van de burgemeester is om alvast een monument neer te zetten waar met pantoffels op kan worden geslagen t.z.t. en dan ben je blootvoets, een stapje terug in de vaart der volkeren zeg maar.
  De grap valt weg bij uitleg maar ik ben mild vandaag.

 3. 7

  Het gaat mij erom dat je door 1 regel uit het nyp stuk over te nemen die burgemeester ongunstig probeert neer te zetten. Ondanks dat hij misschien niet de uitvinder van het buskruit is, hulde , zoek maar eens iemand die (hoe intelligent dan ook ) bereid is zijn leven op het spel te zetten in dat slachthuis daar